Leasing auto sh: oportunitati de finantare pentru achizitia de masini la mana a doua

vineri, 5 iunie 2020

Daca vrei sa cumperi o masina second hand, iti recomandam sa ai in vedere modelele relativ noi, cu un rulaj scazut, aflate intr-o stare tehnica si estetica exceptionala. Este ca si cum ai achizitiona un autoturism nou, pentru ca te bucuri de toate avantajele: dotari avansate si moderne, plus garantie service.

Daca nu dispui de bani cash pentru a face o astfel de investitie, ai oportunitatea finantarii prin leasing auto sh. Cauta dealeri auto experti care lucreaza in parteneriat cu cei mai mari finantatori din Romania si vei putea achita contravaloarea masinii visurilor tale prin avans si rate lunare, trimestriale sau sezoniere. Afla detalii!

Masini second hand cu mai putin de 300.000 de kilometri: sunt oferte reale?

Autoturismele din categoria premium, aduse direct din Germania de catre dealerii auto experti, sunt utilizate extrem deputin in tara lor de provenienta si in cele mai bune conditii. Ofertele puse la dispozitie de companiile de top din industria auto second hand sunt cat se poate de reale. In mod evident, pretul este mult mai ridicat decat in cazul achizitiei de rable, dar mult mai scazut decat costul unei masini noi.

Aceasta categorie de autoturisme are o rata scazuta de depreciere in timp si este in topul preferintelor antreprenorilor, care vor sa faca investitii durabile pentru afacerile lor. Dar si persoanele fizice au sansa de a face astfel de achizitii, prin metode flexibile de plata, achitand contravaloarea masinii prin rate lunare.

Mi se ofera garantie service pentru autoturisme rulate: este posibil?

Garantia service este unul dintre cele mai apreciate avantaje oferite de expertii dealeri auto. Este posibil sa te bucuri de acest beneficiu atunci cand achizitionezi o masina rulata, ba chiar iti recomandam sa cauti in mod special aceasta promisiune a calitatii.

Atunci cand pachetul de avantaje integreaza garantia service, poti avea certitudinea ca ai batut palma pentru o buna investitie. Si daca vine la pachet cu posibilitatea de a achita in leasing, atunci - cu siguranta -  te poti considera un cumparator norocos. Profita de avantaje si cumpara-ti masina visurilor tale, fie in scop personal, fie in scop profesional, de la astfel de companii auto. Daca esti obisnuit sa faci achizitii de pe piata libera, vei fi luat prin surprindere, dar nu este nimic suspicios.

Dealerul auto se ocupa de relatia cu finantatorii: este adevarat?

Da, exista anumiti dealeri auto de top din Romania, care se ocupa de la A la Z de relatia cu finantatorii. Nu numai ca iti ofera posibilitatea de a cumpara masini second hand prin leasing auto, dar gestioneaza si comunicarea cu finantatorul ales de tine, astfel incat sa castigi timp. In plus, se ocupa de asigurarea RCA si de numerele rosii, si te programeaza la RAR. Cei de la Auto-leasing.ro, de exemplu, fac acest lucru in sprijinul clientilor sai. Sunt extrem de apreciati de cumparatori, tocmai din acest motiv: le usureaza procesul de achizitie, prezinta incredere si seriozitate, sunt pregatiti sa raspunda la toate nevoile soferilor si foarte pasionati.

Echipa de la Auto-leasing.ro este des recomandata de soferii din Romania si in mediul online. Clientii vorbesc despre transparenta informatiilor si profesionalismul dovedit de expertii dealeri auto, dar si de oportunitatile de finantare prin leasing auto sh. E timpul sa te pui in miscare: cumpara un autoturism bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe