Doi tineri morti în accident de masina la Dragasani

miercuri, 28 ianuarie 2009

Doi tineri morti în accident de masina la Dragasani

O fata si un baiat, elevi la Colegiul National „Gib Mihaescu“ din Dragasani, judetul Vâlcea, au sfârsit tragic duminica seara, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 64. Ionut Popescu, de 18 ani, si Loredana Iamandei, de 19 ani, ambii din Dragasani, erau prieteni de un an. Cei doi se deplasau duminica seara catre Slatina într-un autoturism marca Renault Laguna. Masina era condusa de Ionut si, conform unor martori, acesta facea întrecere cu un autoturism BMW, condus de un prieten, care circula în aceeasi directie.

Tânarul a pierdut controlul volanului si a intrat în coliziune cu un pom. Masina s-a transformat într-un morman de fiare. „În urma impactului, a rezultat decesul soferului si al pasagerei din dreapta fata. Acul vitezometrului masinii a ramas blocat la 140 km/h. Cei doi erau elevi la un liceu din Dragasani“, a spus subinspectoarea Diana Smarandoiu, purtatoarea de cuvânt a Inspectoratului Politiei Judetene (IPJ) Vâlcea. La fata locului, politistii au identificat si un autoturism BMW. Acesta era condus de Georgian Ghelcea, de 21 de ani, din Dragasani, care era ranit.

Soferul nu prezenta leziuni externe si a fost transportat de o ambulanta la Spitalul Municipal Dragasani, pentru investigatii medicale. „Din primele cercetari efectuate, între cele doua autoturisme nu au existat urme de impact direct. Este un martor care spune ca soferii celor doua masini faceau întrecere. Cercetarile vor continua, dar acest lucru e foarte greu de demonstrat. ªoferul autoturismului BMW era prieten cu cei doi elevi si a declarat ca nu facea întrecere cu acestia“, a precizat subinspectoarea Smarandoiu. Ionut Popescu avea permis de conducere din 18 iulie 2008. Conform politistilor, în urma cu cinci luni, tânarul a mai facut un accident cu un autoturism Cielo, tot pe DN 64.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe