Focuri de arma într-un restaurant din Calimanesti

duminică, 28 decembrie 2008

Focuri de arma într-un restaurant din Calimanesti

Saptamâna trecuta, politia orasului  Calimanesti a fost sesizata telefonic de catre angajatii unui restaurant  din statiunea  Caciulata, despre faptul ca, în local, s-a produs un scandal între doua grupuri de consumatori.

La locul incidentului s-a deplasat, de îndata, dispozitivul de siguranta publica aflat în serviciul de patrulare, stabilind faptul ca, pe fondul consumului de alcool, Codrut C., de 26 ani, cu resedinta în orasul Calimanesti, judetul Vâlcea, a avut discutii, în incinta localului cu  doi consumatori, care au degenerat în scandal, fapt pentru care, personalul de serviciu  al restaurantului i-a determinat  pe cei implicati în scandal sa paraseasca incinta localului.

În  afara restaurantului s-a produs un alt incident, soldat cu ranirea usoara, prin împuscare cu un pistol cu bile de cauciuc, a lui Florian C., de 25 ani, din municipiul Rm. Vâlcea.
Din primele verificari efectuate, a rezultat ca cel care a facut uz de arma este Constantin G., de 22 ani, din orasul Calimanesti. Florian C., s-a prezentat la Politia orasului Calimanesti, mentionând ca a fost împuscat la nivelul capului, de doua ori, cu  un pistol cu bile din cauciuc, dupa care a plecat la Spitalul Judetean Vâlcea în vederea acordarii îngrijirilor medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul: „plaga împuscata extremitate cefalica”.
În prezent se efectueaza cercetari fata de G. Constantin sub aspectul savârsirii infractiunii de ”lovire si alte violente”, precum si „uz de arma”.

Dosar penal pentru furtul unui dispozitiv electronic de internet

La data de 23 decembrie a.c.,  ora 14.10, agentii de siguranta publica din cadrul Biroului Politiei de Ordine Publica Urban al Politiei municipiului Rm. Vâlcea l-au depistat pe NICUSOR L., de 22 ani, din Rm. Vâlcea, care a sustras un dispozitiv electronic de internet, dintr-o cutie montata în scara unui bloc de pe str. I.C. Bratianu din municipiul Rm. Vâlcea, lasând fara semnal de internet 5 blocuri.

Dispozitivul a fost recuperat si predat pe baza de dovada reprezentantilor societatii pagubite.
Persoana depistata a fost preluata de catre politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale, în vederea continuarii cercetarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe