Scandalagiii vâlceni s-au ales cu dosare penale

miercuri, 16 iulie 2008

Scandalagiii vâlceni s-au ales cu dosare penale

Cei doi bărbaţi din Râmnicu Vâlcea care au declanşat un scandal de proporţii luni dimineaţa în centrul oraşului, bătându-se cu săbii şi pistole, riscă ani buni de puşcărie. Chiar dacă, atât Mădălina Rafa, cât şi Marius Mândruţă sunt încă internaţi în spital, ei sunt cercetaţi în stare de libertate pentru vătămare corporală gravă şi ultraj. În  acest scandal a mai apărut şi un alt nume descoperit de poliţişti, Gabriel Pană (31 de ani), prieten şi vecin de bloc cu Mândruţă.

Acesta l-ar fi împuşcat în gât pe Rafa cu pistolul cu bile de cauciuc, marca ROHM pentru care deţinea autorizaţie. Toţi protagoniştii s-au ales cu dosare penale, urmând ca Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea să stabilească pedeapsa pentru cei implicaţi în scandal. „Din verificări a rezultat că acest conflict a izbucnit spontan, pe fondul consumului de alcool.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pentru vătămare corporală, tinerii riscă închisoarea de la doi la şapte ani, iar pentru ultraj de la un an la cinci”, a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

           .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe