La FAMIGLIA: Șoferul Drosetei Frâncu INFRACTOR cu patalama!

vineri, 8 noiembrie 2013

Cu puțin timp în urmă, pe pagina de Facebook a primarului penal Emilian Frâmncu a fost postat următorul text:

“Viata Valcii” continua sa minta cu nerusinare populatia Ramnicului. M-am hotarat sa nu mai tolerez astfel de atacuri murdare si voi incerca sa-i pun la punct sau chiar sa-i dau in judecata pe toti cei care vor incerca sa maculeze imaginea mea sau a Primariei. (...) Este o nerusinare din partea individei care se pretinde ziarista sa o introduca pe sotia mea Dr. Droseta Francu in astfel de materiale mincinoase. Sper ca cititorii ramniceni sa intelega ca de 2 luni de zile, Petre Tanasoaica , ptronul ziarului, duce o campanie descentrata impotriva mea servind interese obscure .

Suntem și noi solidari cu ziaristul Gheorghe Smeoreanu (Criterii.ro), care scrie referitor la acest subiect: „Precizăm că Emilian Frâncu a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru luare de mită, iar ziarul amintit nu face decât să critice faptul că penalul s-a întors la Primăria Rm. Vâlcea. Cum să maculezi imaginea unui primar penal ? Iată o întrebare demnă de un congres de deontologie a presei.“

Primarul penal Emilian Frâncu se declară indignat și de-a dreptul revoltat că publicația Viața Vâlcii i-a criticat consoarta, pe doamna Droseta Frâncu. Totuși, nu înțelegem de ce bărbatul cocoș Frâncu nu se arată la fel de indignat, revoltat și oripilat, având în vedere că soția Droseta Frâncu umblă toată ziua însoțită de un șofer CONDAMNAT PENAL pentru anumite infracțiuni! De ce nu vă scandalizați, domnule Frâncu și în acest caz? Se pare că penal la penal trage și tocmai de aceea, în ultima perioadă, Emilian Frâncu s-a înconjurat numai de persoane certate cu legea, cu antecedente penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “La FAMIGLIA: Șoferul Drosetei Frâncu INFRACTOR cu patalama!”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe