Sparle si soparle 21 iunie 2012

joi, 21 iunie 2012

Sparle si soparle 21 iunie 2012

• Rebelii din PP-DD ÔÇô Filiala Vâlcea ne-au transmis următorul text pe adresa electronică: “Trebuie să plece şi Mircea Iova din PP-DD Vâlcea pentru că nu a muncit deloc şi acum vrea să fie consilier judeţean. Trebuie să se facă rapid o analiză temeinică şi să fie puşi oameni care au muncit în campania electorala în funcţia de consilier judetean nu Iova, Trancă sau Butnaru care au venit înainte cu 2 săptămâni de alegeri în partid (nr ÔÇô da, dar au venit cu buzunarele doldora de lovele şi le-au decartat “Dinţişorului AuritÔÇ£) şi care nu au făcut mai nimic pentru PP-DD Vâlcea şi acum vor să fie consileri judeţeni.ÔÇ£

• Liberalul Ludovic Orban a povestit pe facebook o întâmplare din campania electorală din judeţul Vâlcea: “Una autentică din campanie: Într-o comună din Vâlcea îmi inchei discursul cu mesajul: "dreptate în România înseamnă Băsescu în puşcărie". După aplauze, un bătrânel hâtru se ridică în picioare şi spune: "Nu Băsescu, ci Udrea ". Eu îi raspund că Nuti este doar o unealtă, că Băsescu este capul. El o ţine pe a lui. În final îl intreb: "Dar de ce Udrea ?" La care el îmi răspunde zâmbind mânzeşte: "E mai simplu aşa, că dacă o băgăm pe Udrea, intră şi Băsescu de bunăvoie". Să mai zici că ţăranul român nu este înţelept.ÔÇ£

• Pesedistul Costi Rădulescu doreşte să devină “ÎmpăratulÔÇ£ Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Noi ştim care este miza. Informaţii suplimentare într-un amplu articol viitor! 

• Fostul secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul, democrat-liberalul Valentin Iliescu, dă dovadă că este un oportunist politic de cea mai joasă speţă. Traseistul politic Iliescu (fost membru UNPR şi PSD) se află în discuţii avansate cu liderii organizaţiei PNL Vâlcea, urmând să se înscrie în rândurile liberalilor, scrie Agerpres. Potrivit surselor, Iliescu s-a declarat ÔÇ£dezamăgit de conducerea PDL”, considerându-se ÔÇ£marginalizat” şi susţinând că liderii democrat-liberalilor ÔÇ£s-au îndepărtat de membrii de la baza partidului”. Mare hahaleră acest clovn, cu pretenţii de mare domn şi proprietar al TV Etalon!ÔÇ¿• Pesediştii gorjeni s-au înfipt puternic în Exploatarea Minieră Berbeşti. Prin intermediul directorului Ștefan Pal, gorjennii taie şi spânzură la Berbeşti, aducându-şi să lucreze firmele de partid. În acest timp, preşedintele PSD Vâlcea asistă fără a avea vreo reacţie. Doar DNA-ul mai lucrează ceva în zonă. Vom reveni cu detalii!

• Schimbare la ABA Olt. Conform deciziei nr. 229 din 19.06.2012 a directorului general al Administratiei Nationale “Apele Romane” sarcinile si responsabilitatile prevazute în fişa postului de director al Administratiei Bazinale de Apa Olt vor fi preluate de directorul tehnic, Ion Stoenescu, până la numirea directorului Administratiei Bazinale de Apa Olt . Gigi Matei nu se mai luptă cu nimeni... dar se simte infrânt. Prietenii ştiu de ce!

• Firma Electronics condusă de delatorul Petre Scrieciu are probleme mari cu proiectul de la Vlădeşti. Am băgat la microscop afacerea băieţilor cu “cămăşi albeÔÇ£! Comisia Europeană va fi informată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe