Aproape 20 de primari privesc cu gânduri bune provocările noului mandat 2012-2016

luni, 18 iunie 2012

• La nivelul judeţului Vâlcea,

Aproape 20 de primari privesc cu gânduri bune provocările noului mandat 2012-2016

La alegerile locale din 10 iunie, mulţi primari susţinuţi de “Ziarul de Vâlcea” au confirmat la votul acordat de oamenii locului. Aproape 20 de primari au încercat să ne expună câteva din ideile cu care vor aborda noul mandat 2012-2016, dar şi opinii exprimate la câteva zile după ce s-au anunţat rezultatele oficiale ale alegerilor locale.

• Gheorghe Mirea, primarul comunei Budeşti: “Suntem o localitate din imediata apropiere a oraşului. Am reuşit să realizăm multe lucruri pentru comună împreună cu echipa de consilieri şi personalul primăriei. Cred că oamenii m-au votat şi de această dată pentru că le-am oferit de-a lungul anilor respect şi seriozitate”.

• Dumitru Blejan, primarul comunei Scundu: “Bogăţia este neînsemnată şi de scurtă vreme. Chiar dacă suntem o localitate aşezată mai departe de zonele industriale şi locurile de muncă sunt mai greu de găsit şi de menţinut, totuşi oamenii de aici sunt de o aleasă omenie. Îi asigur că şi în acest mandat voi face tot ce îmi stă în putinţă să-i ajut”.

• Constantin Banacu, primarul comunei Bărbăteşti: “Oamenii m-au reales pentru că am încercat să le ofer cât mai mult din ceea ce eu şi ei aveam nevoie. Și pentru acest mandat am în plan să realizez multe obiective care să îmbunătăţească viaţa oamenilor. Am să caut surse de finanţare pentru realizarea de noi obiective, aici mă bazez şi pe preşedintele Ion Cîlea şi parlamentarii noştri”.

• Alexandru Roşu, primarul comunei Bujoreni: “Ar fi ideal ca oamenii să-şi îndrepte viaţa şi obiceiurile după adevăr şi cuvinţă. Consider că am fost reales deoarece comunitatea din Bujoreni nu a văzut în mine doar un funcţionar public, ci şi un prieten”.

• Nicolae Moraru, primarul comunei Pietrari: “Realegerea ca primar mă face să mă simt şi mai îndatorat faţă de oamenii comunei. Le-am fost loial, am încercat să realizez cât mai multe proiecte. Voi continua să le fiu alături cu demnitate şi modestie, aşa cum de altfel mă ştie toată lumea”.

• Constantin Bârzăgeanu, primarul comunei Mihăeşti: “Transformările pozitive vor continua cu realizarea unor obiective de interes major care vor aduce un plus de confort şi siguranţă localnicilor. Am să fiu fără preget în realizarea obiectivelor propuse chiar dacă se vor ivi obstacole. Încă odată le mulţumesc celor care mi-au fost alături!”

• Constantin Cîrstina, primarul comunei Orleşti: “Mulţumesc în primul rând celor care au fost alături de mine şi m-au reales pentru încă un mandat. De obicei vorbesc mai puţin despre mine, las faptele să mă recomande. Totuşi, mai menţionez faptul că vom continua investiţiile şi de asemenea vom căuta şi surse de finanţare pentru a susţine dezvoltarea continuă şi nemijlocită a zonei”.

• Sorin Romcescu, primarul comunei Slătioara: “Cetăţenii au văzut că sunt un om de încredere care se implică pentru a-i sprijini. Le mulţumesc! Vom continua împreună să realizăm obiectivele sociale pe care ni le-am propus. Oricând le stau la dispoziţie”.

• Sorin Ghiţă, primarul comunei Vlădeşti: “Sunt convins că vom reuşi să dezvoltăm localitatea, aşa cum mulţi şi-au imaginat. Contez pe sprijinul politic din partea echipei din care fac parte. Chiar dacă lumea contemporană trece prin momente grele, totuşi să nu uităm că valorile morale şi spirituale ne fac să fim mai uniţi, mai buni, pentru a depăşi mai uşor momentele de cumpănă”.

• Daniel Muşat, primarul comunei Milcoiu: “Am reuşit să realizăm investiţii însemnate în anumite zone ale localităţii. Oamenii au ales continuitatea. De aceea şi eu am ales să lupt pentru ei şi împreună să dezvoltăm comunitatea”.

• George Popolan, primarul ales al comunei Dăeşti: “Am început munca şi am descoperit nişte facturi suspecte în valoare de 6 miliarde de lei vechi ce reprezintă prestări de sevicii executate în iunie 2012. Consider că aceste prestări de servicii nu erau necesare şi nici nu au fost executate corect, fapt pentru care voi cere un audit financiar pentru a lămuri lucrurile. Am convingerea că împreună cu viceprimarul Călin Ștefan voi reuşi să asigur normalitatea şi în comuna noastră”.

• Florinel Constantinescu, primarul ales al oraşului Călimăneşti: “Oamenii m-au ales pentru că mă cunosc atât pe mine cât şi pe familia mea. Cu toţii observăm că în oraşul Călimăneşti mai sunt foarte multe de făcut. Prioritar pentru mine va fi să verific dacă primăria are cu adevărat proiecte aprobate şi dacă există şi finanţări pentru ele. O altă prioritate va fi realizarea unui compartiment format din oameni profesionişti care să se ocupe de accesarea fondurilor europene, guvernamentale şi private. Politica mea va fi munca şi faptele. Vom căuta să dezvoltăm proiecte care să aducă beneficii întregii comunităţi”.

• Ion Horia Horăscu, primarul comunei Prundeni: “Am fost investit pentru un nou mandat, deoarece le-am demonstrat de fiecare dată oamenilor din localitate că doresc şi pot să le fiu de ajutor. Voi continua reformele administative şi am să fac tot ce omeneşte îmi stă în putinţă să găsesc surse de finanţare pentru cât mai multe proiecte”.

• Ilie Fârtat, primarul ales al oraşulu Horezu: “Am să tratez cu cea mai mare atenţie problemele oraşului. Voi folosi tot ceea ce s-a făcut bun până acum. Cât despre obiceiurile rele, acestea fie se fac bune, fie pleacă. Doresc să ofer oraşului un mediu plăcut şi constructiv, unde respectul şi corectitudinea să fie valori reale şi nu poveşti”.

• Sergiu Bogdan, primarul comunei Malaia: “Oamenii au făcut şi de această dată alegerea corectă. Au ales ceea ce este bun atât pentru ei cât şi pentru zonă. Le mulţumesc încă odată şi îi asigur că intenţiile mele sunt din cele mai alese pentru toată lumea. Am să continui proiectele începute şi de asemenea am să caut surse de finanţare pentru cele noi”.

• Constantin Drăghici, primarul comunei Amărăşti: “Sunt la un nou mandat, politica mea a fost vorba bună si fapta pe măsură. Ne-am confruntat cu momente grele pentru că veniturile primăriei sunt modeste, însă nu ne-am dat bătuţi. Am căutat surse de finanţare şi am încercat să facem investiţii în toate zonele. Îi asigur pe locuitorii noştrii de aceeaşi loialitate şi perseverenţă în ceea ce mă priveşte”.

• Ionel Dragu, primarul comunei Măldăreşti: “Iubesc comunitatea pe care o reprezint şi consider că şi ea mă iubeşte din moment ce m-a investit pentru un nou mandat. Zona noastră este preponderent agricolă, aici sunt oameni de ispravă, însă faptul că statul nu se implică în economie iar legea în economia de piaţă o fac marii industriaşi care de multe ori nu sunt de pe meleagurile noastre, a dus la o stare de fapt dificilă pentru noi toţi. Prin intervenţiile pe care le fac la forurile competente alături de alte persoane sperăm să îmbunătăţim lucrurile”.

• Petre Iordache, primarul oraşului Ocnele Mari: “Din câte se ştie, oraşul a avut un moment de stagnare şi regres investiţional până la venirea mea la primărie. Am reuşit să rup monotonia şi sărăcia care se instalase la nivelul administraţiei noastre publice. Oamenii m-au reales pentru că au văzut că pot şi doresc să continui ceea ce am început. O să demonstrez şi de acestă dată că poate să fie în continuare bine pentru toată lumea”.

• Ion Ungureanu, primarul comunei Muereasca: “În localitatea noastră au fost realizate multe obiective importante. Am de gând să continui investiţiile pentru ca oamenii să aibă o viaţă mai uşoară şi, de ce nu, mult mai plăcută”.

• Gheorghe Pîrvulescu, primarul comunei Păuşeşti Otăsău: “Atât eu cât şi echipa cu care lucrez am făcut tot posibilul să venim cu soluţii şi sprijin concret pentru oamenii din zonă. Toate hotărârile pe care le-am luat în consiliu local au fost date pentru a oferi şanse egale şi corecte pentru toată lumea. Le mulţumesc celor care mi-au fost alături şi îi asigur de tot sprijinul!”

(Octavian Avram)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe