Copil de 11 ani, secerat pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea. Momentul impactului, surprins de camerele video

luni, 14 octombrie 2024

Accident șocant pe o șosea din localitatea Bujoreni, Râmnicu Vâlcea. Un copil de 11 ani a fost lovit în plin pe terecerea de pietoni de o mașină care circula cu viteză mare. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Accidentul a avut loc ieri, după lăsarea serii, pe o porțiune intens circulată de pe DN 7. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum băiatul așteaptă preț de câteva secunde bune să traverseze. Era împreună cu un coleg.

Când au văzut că nu se mai apropie vreo mașină au trecut în fugă pe trecerea de pietoni. În acel moment, o mașină care circula cu viteza mare l-a izbit puternic pe băiatul de 11 ani care a căzut pe asfalt.

La volan se afla o femeie de 45 de ani care a oprit după câțiva metri. În tot acest timp, victima a rămas pe asfalt, iar un trecător a mers să îi acorde ajutor.

Copilul a fost transportat la spital cu rani la cap și la abdomen, iar medicii au transmis că viață nu îi e pusa în pericol.

Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentur vătămare corporala din culpa și i s-a reținut permisul de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe