DOCUMENT! Laurențiu Cazan pierde locul 1 la Senat, din partea PNL Vâlcea! Ligia Deca, impusă de dulapul șef Iohannis direct pe prima poziție! Simion se retrage din cursa de la Camera Deputaților!

duminică, 13 octombrie 2024

În aceste condiții, conform aceleiași surse, Laurențiu Cazan, care ar fi deschis, în mod normal, lista la Senat, va trece pe locul al doilea la Camera Deputaților, ceilalți de sub această poziție urmând să fie devansați cu câte un loc.

Aurel Simion, fostul candidat de pe locul doi de la Camera Deputaților, a renunțat deja la candidatură, refuzând locul 3!

Potrivit ultimei declarații de avere a ministrului Educației, făcută publică în luna iunie a acestui an, Ligia Deca este coproprietara unui teren intravilan de 661 metri pătrați, dar și proprietara unui alt teren de opt metri pătrați (n. red.: această cifră este trecută în declarația de avere - vezi documentul de mai jos).

La capitolul imobile, Ligia Deca deține un apartament de 107.63 metri pătrați și este coproprietară a unei case de 213.70 metri pătrați, alături de soțul ei. Cel din urmă deține un apartament de 9.14 metri pătrați.
Ministrul Educației are două autoturisme: o mașină KIA din 2016 și un Opel din 2007.
Ministrul Educației împreună cu soțul ei au în conturi aproximativ 75.000 de lei și circa 55.000 de euro.
Ligia Deca a încasat, în 2021, peste 150.000 de lei din indemnizația de consilier prezidențial și 7.550 de lei pentru funcția de cadru didactic asociat la SNSPA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe