Dr. Ștefan Vuza, Președintele Chimcomplex, a redefinit conceptul de antreprenor în cadrul ediției Forbes Romania CEE Forum 2024

sâmbătă, 5 octombrie 2024
Dr. Ștefan Vuza, Președintele Chimcomplex, a redefinit conceptul de antreprenor în cadrul ediției Forbes Romania CEE Forum 2024.
Vuza, despre care știm deja că este un vizionar care a transformat greșelile în lecții și provocările în oportunități, a împărtășit cu generozitate ideile care i-au adus succesul:
𝐒𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐚 𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞: cu 7.000 de miliarde de euro care așteaptă să fie multiplicate, antreprenorii din România nu duc lipsă de oportunități, trebuie doar să se focuseze și să le valorifice.
𝐒𝐟𝐢𝐝𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐞𝐢: antreprenorii noștri trebuie să se bazeze pe înțelegerea profundă a nevoilor românilor, să producă pentru țara lor. Avem stilul nostru balcanic. Avem datoria să facem cel mai bun produs pentru români. Multinaționalele n-au înțeles piața din România și au avut de suferit.
𝐂𝐮𝐫𝐚𝐣: companiile românești vor deveni multinaționale la momentul potrivit. Cei care înțeleg valoarea riscului și importanța fiecărui moment prin care trec, vor fi cei care vor conduce această schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe