S-a încheiat cea de-a cincea ediție a ȘCOLII POLITICE și de Administrație TSD Vâlcea - Powered by PSD!

miercuri, 18 septembrie 2024

Pregătiți pentru viitor!

S-a încheiat cea de-a cincea ediție a ȘCOLII POLITICE și de Administrație TSD Vâlcea - Powered by PSD!

Peste 50 de tineri social-democrați vâlceni au participat la cursurile acestei ediții, care s-a desfășurat în perioada 13-15 septembrie, la Voineasa.

În cadrul acestei ediții, tinerii au avut ocazia să învețe despre diverse subiecte de actualitate politică și administrativă, prezentate de experți. Printre temele abordate s-au numărat:

- „Câtă muncă și cât talent?” despre parcursul politic și planurile de carieră ale tinerilor care vor să intre în politică, modul prezentat de Bogdan-Alexandru Pistol, manager al echipei CS Vâlcea 1924.
- „Evoluții conceptuale în ideologiile de stânga: de la Revoluția franceză la social-democrație,” o lecție de istorie politică oferită de istoricul și politologul Bogdan Ion Jelea.
- “Adaptarea administrației publice în contextul stării de război” o temă prezentată de Iulian-Constantin Trușcă, director de cabinet la Instituția Prefectului Județului Vâlcea
- „Pericole și oportunități în mediul online,” unde Mădălin Dumitru, CEO la Cyber Smart Defence, a vorbit despre inteligența artificială și securitatea cibernetică.
- „Cum ar arăta România regionalizată?” o discuție despre reorganizări instituționale și transformarea administrativă, susținută de Mihai Ghigiu, președintele TSD România.
- „Inima de politician este tot o inimă!” o sesiune dedicată sănătății cardiace, simptome, prevenție și tratament, susținută de Dr. Mihai Melnic, medic primar cardiologie.

“Împreună, pentru viitorul politicii vâlcene și românești!

Școala Politică și de Administrație este un proiect de suflet pe care mi l-am dorit, pentru că este important să avem tineri pregătiți, buni comunicatori în politică, care pot face o diferență în domeniile lor de activitate.

Au fost niște zile interesante, pline de informații, dar și plăcute, alături de oameni frumoși.

Mulțumim speakerilor noștri pentru că ne-au împărtășit din cunoștințele dumnealor și ne-au fost alături la acest eveniment deosebit, dedicat tinerilor noștri colegi.

Mulțumim tuturor participanților, dar și colegilor care s-au implicat în organizarea evenimentului.

Vom reveni cu siguranță și cu cea de-a șasea ediție!”

Constantin Rădulescu
Președinte PSD Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe