Politistii au legitimat 200 de pesoane, la Ramnicu Valcea, intr-o singura zi

luni, 16 septembrie 2024

 

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea și a secțiilor arondate au desfășurat acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, precum și de creștere a gradului de siguranță rutieră.

În acest sens, au fost legitimate aproximativ 200 de persoane și verificate 113 de autovehicule, fiind aplicate 55 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei.

Din totalul acestora, 46 de sancțiuni au fost aplicate în conformitate cu O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 7 conform prevederilor Legii nr. 61/1991 R privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 2 sancțiuni pentru alte nereguli.

În cadrul acțiunii desfășurate, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice 4 permise de conducere.

De asemenea, au fost oprite din a circula 5 vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.

Astfel de acțiuni vor continua pentru identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care încalcă prevederile legale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe