PRIMĂRIA MATEEȘTI: FOLOSIȚI APA POTABILĂ DOAR ÎN SCOPURI GOSPODĂREȘTI ȘI DE UZ CASNIC!

luni, 24 iunie 2024

 

Din cauza temperaturilor extrem de ridicate si a precipitatiilor reduse, sistemul nostru de alimentare cu apa inregistreaza cresteri semnificative ale consumului de apa, motiv pentru care capacitatea de distributie este suprasolicitata.

Prin urmare Serviciul Public de Alimentare cu Apa Mateeşti face apel catre toti utilizatorii sa acorde mai multa atentie modului in care utilizeaza apa potabila.

Se recomandă utilizarea apei potabile doar în scopuri gospodărești și de uz casnic si sa evite folosirea acesteia in alte scopuri, cum ar fi: irigatul gradinilor si spalatul teraselor, pavajelor sau umplerea unor bazine/rezervoare de mare capacitate.

Totodata va aducem la cunostinta ca, in Regulamentul serviciului de alimentare cu apa aprobat prin HCL Mateeşti nr.42 din 8.11.2017, este stipulat: "nefolosirea eficientă şi raţională a apei exclusiv numai pentru necesităţile luate în calcul la proiectarea sistemului se sanctioneaza cu amendă de la 100 lei la 300 lei".

De asemenea, dacă nu se vor respecta aceste reguli de bună conduită în societate, vom fi nevoiți să oprim apa până bazinul va fi plin și să punem un program de furnizare a apei!

Va multumim pentru intelegere!

Primăria Comunei Mateești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe