Cum să te îmbraci la un cocktail party?

vineri, 21 iunie 2024

 

 Fotografie de Helena Lopes pe Pexels.com 

          Având în vedere faptul că cel mai călduros anotimp a sosit, și evenimentele din orașul tău sunt din ce în ce mai numeroase. Printre cele mai populare în acest sezon sunt petrecerile de tip cocktail în aer liber. Cu siguranță, un astfel de eveniment de socializare te entuziasmează și abia aștepți să te relaxezi și să te răsfeți cu o băutură răcoritoare. Totuși, trebuie să ții cont de faptul că participarea la acest eveniment impune o ținută specială.. Când vine vorba de îmbrăcăminte, femeile sunt adesea pretențioase și indecise, de multe ori probând mai multe ținute înainte de a pleca din casă.

         Dacă vrei să ai o apariție spectaculoasă la un cocktail party, ține cont de sugestiile de mai jos!

  •         Îmbrăcăminte

O ținută de cocktail se situează undeva peste stilul casual, având un nivel de eleganță aparte, însă nu exagerat care să te ducă cu gândul la o gală sau la un bal. Dacă ești fană declarată a rochiilor, atunci una de o lungime medie este o alegere excelentă. Dacă ești familiarizată cu conceptul de "little black dress", trebuie să știi că este o alegere sigură pentru orice ocazie. Totuși, acordă atenție lungimii rochiei: o rochie prea scurtă poate părea vulgară, iar una prea lungă poate fi considerată nepotrivită pentru acest tip de eveniment. În schimb, dacă te simți mai confortabil în pantaloni, cei de tipul culottes sunt perfecți pentru un cocktail party dacă alegi să îi porți cu un top simplu și elegant. De asemenea, poți avea o apariție elegantă și dacă porți o salopetă.

  •         Încălțăminte

Indiferent de ținuta pe care o vei alege, este important să o asortezi și cu o pereche de încălțări care să o completeze armonios. Un eveniment de tip cocktail cere un anumit nivel de eleganță, care poate fi obținut prin purtarea unor pantofi sau sandale cu toc. Dacă nu ești obișnuită cu astfel de încălțări, alege un toc mai mic care să îți alungească silueta. Evită sandalele tip platformă sau pantofii sport, deoarece nu se potrivesc în acest context social.

  •         Accesorii

În ceea ce privește accesoriile, ar fi bine să optezi pentru ceva discret și care să se potrivească cu ținuta. Alege să porți bijuterii din metale prețioase cum ar fi o brățară din aur cu șnur de pe sefinni.ro, precum și cercei sau coliere care să completeze armonios întregul look. Este de preferat să nu porți accesorii care ies în evidență, deoarece nu se pretează unui asemenea eveniment. Pe sefinni.ro găsești modele de bijuterii elegante și discrete care dau un aer deosebit întregii ținute. În ceea ce privește poșeta, alege una de dimensiuni medii spre mici, unde să îți încapă telefonul, portofelul și câteva produse cosmetice care pot fi necesare pentru retușarea machiajului.

         Ținând cont de sugestiile de mai sus, vei reuși să ai parte de o apariție spectaculoasă, dar și elegantă în același timp. Nu uita că, pe lângă ținută, atitudinea pe care alegi să o ai va conta enorm.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe