SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX ,,SFÂNTUL NICOLAE” Râmnicu Vâlcea organizează cursuri postliceale pentru calificările profesionale – Asistent medical generalist și Asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare

vineri, 21 iunie 2024

 

 

SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX ,,SFÂNTUL NICOLAE” Râmnicu Vâlcea, la inițiativa și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, organizează cursuri postliceale pentru calificările  profesionale Asistent medical generalist (28  locuri - buget) și Asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare (28 locuri - buget).

În anul școlar 2024 - 2025, Școala Postliceală Sanitară a Seminarului Teologic  își deschide porțile pentru cei care doresc să păstreze, să cultive și să recupereze darul însemnat al sănătății, fiind îndrumați pe această cale de o bună echipă de cadre didactice: profesori și specialiști consacrați în domeniul curriculei - medici, asistenți medicali, psihologi și biologi. Formarea teoretică și practică se desfășoară pe parcursul a trei ani, atât în cadrul școlii, cât și în stagii de pregătire practică în instituțiile de profil medical partenere.

Școala Postliceală Sanitară înființată în cadrul Seminarului Teologic Ortodox ‚,Sfântul Nicolae” Râmnicu Vâlcea, a fost autorizată de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), prin Ordinul Ministrului Educației nr.4525 din 7.08.2017,  iar în anul 2021, cele două calificări profesionale ale școlii Postliceale Sanitare au fost acreditate prin O.M.E. 5062 din 25.08.2021.

Vă așteptăm să vă alăturați demersului nostru de a sluji lui Dumnezeu și oamenilor, fiind aproape de semenii aflați în suferință și lucrând împreună pentru vindecarea sufletului și a trupului.

Admiterea în anul școlar 2024 - 2025 se va desfășura conform următorului calendar:

  • Înscrierea candidaților pănă pe 19 iulie;
  • Examenul de admitere – 23 iulie ora 9,00;
  • Afișarea rezultatelor- 24 iulie;

Pentru ambele specializări toate locurile sunt la buget.

Pentru informații suplimentare, vă puteți adresa secretariatului Seminarului  Teologic  Ortodox ,,Sfântul Nicolae,, Râmnicu Vâlcea, la nr. de telefon 0250.711.570 sau E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe