VIDEO- Diana Șoșoacă si-a suspendat sotul valcean, Dumitru Silvestru-Șoșoacă, din funcția de prim-vice al S.O.S. România. Sotul: "Ia-ti pastilele! Iarasi ai cazut psihic?"

sâmbătă, 17 februarie 2024

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a semnat pe 12 februarie, în calitate de președinte al partidului SOS România, Decizia de suspendare a soțului ei, Dumitru Silvestru-Șoșoacă, din funcția de Prim-Vicepreședinte al formațiunii politice.

Soțul senatoarei a primit termen 48 de ore să predea „absolut toate actele partidului în original, registrele, ștampila, precum orice acte, adeziuni, procese-verbale și ștampile” pe care le deține - anunță stiripesurse.ro

Dumitru Silvestru-Șoșoacă este acuzat că a încălcat în mod repetat atât Statutul partidului cât și deciziile organelor de conducere ale SOS România. Conform deciziei, Biroul Executiv Central al partidului va discuția „situația” soțului senatoarei „și va dispune în consecință”.

Dumitru Silvestru-Șoșoacă are obligația, conform deciziei, să se „abțină de la orice denigrare a partidului sau membrilor acestuia, în caz contrar acesta va suporta rigorile legii”.

 

 

 

Iata si o ciondaneala intre cei doi soti ce a avut loc pe grupul de whatsapp al presedintilor de filiale judetene:

 

 

Cine este Silvestru Șoșoacă, soțul fostei senatoare AUR

Dumitru-Silvestru Șoșoacă este angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

Căsătoria cu Silvestru Șoșoacă este al treilea mariaj al avocatei.

Cine este soţul Dianei Șoșoacă și ce avere are Silvestru Șoșoacă
Silvestru Șoșoacă

Potrivit declarației de avere a demnitarului, din 2020, soțul Dianei Șoșoacă lucrează pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

Ce avere au soții Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă are poziția de “șef de tură”, iar venitul său anual declarat este de 28.000

lei. Însă, diferența de venituri între cei doi soți este colosală. Diana Șoșoacă are un venit annual de 250.000 lei de la cabinetul de avocatură. După un calcul simplu, aflăm că lunar, soțul senatoarei câștigă aproximativ 2.300 lei, în vreme ce Diana Șoșoacă are un venit de 20.000 de lei.

Conform declarației de avere a senatoarei, ea ar deține mai multe terenuri și locuințe, conturi bancare în care se află aproximativ 15.000 de euro, dar și obiecte de artă moștenite din familia sa.

Mai exact, ea deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi trei terenuri intravilane în Vâlcea şi Dâmbovița. De asemenea, avocata mai are două apartamente şi o casă de vacanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “VIDEO- Diana Șoșoacă si-a suspendat sotul valcean, Dumitru Silvestru-Șoșoacă, din funcția de prim-vice al S.O.S. România. Sotul: "Ia-ti pastilele! Iarasi ai cazut psihic?"”

  1. previzibil. Din pacate, sustinatorii acestei individe, nu sunt constienti de cat rau poate provoca un astfel de comportament. Cred ca, in mintea ei, aceasta femeie se considera cerebrala dar, din pacate actiunile ei vor aduce mari dezavantaje acestei tari. Atentie pe cine promovati si sustineti, pentru nimc puteti genera dezastru.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe