Sparle si soparle, 11.09.2023

luni, 11 septembrie 2023
  • De la Prefectura Vâlcea, prefectul Mihai Oprea a ridicat anul trecut sub formă de salarii suma de circa 1,4 miliarde de lei vechi, pe când soția lui a încasat de la Consiliul Județean Vâlcea suma 768 milioane de lei vechi, potrivit declarației de avere. Prefectul Oprea mai deține un apartament în Râmnicu Vâlcea, un teren și o casă de locuit în Călimănești, o mașină Volskwagen Passat din anul 2004, plus un cont curent deschis în anul 2021 la Unicredit Bank în valoare de 20.000 de euro. Pe lângă toate acestea, Mihai Oprea mai deține calitatea de membru în cadrul următoarelor asociații profesionale sau sindicale: Asociaţia de întrajutorare UM 0460 Rîmnicu Vâlcea, CAR UM 0460 Râmnicu Vâlcea, Asociaţia Grigore Alexandru Ghica, Asociaţia IPA regiunea 2 Vâlcea.

 

  • Directia Nationala Anticoruptie instrumenteaza un MEGA-DOSAR DE CORUPTIE care vizeaza mai multi politicieni si functionari de rang inalt din judetul Valcea! Milioane de euro au fost sifonate! Daca procurorii vor fi lasati sa-si faca treaba vor cadea mai multe capete de granguri politici din Valcea! Caracatita de tip mafiot care cuprinde si mai multi oameni de afaceri ar putea sa fie DECAPITATA! Am vazut deja o parte din dosar, care are zeci de mii de file! Tineti aproape!
  • Recent, acţionarii de la fosta fabrică de ață din Râmnicu Vâlcea au aprobat reducerea capitalului social, de la valoarea de 3,66 milioane de lei, la valoarea de 2,9 milioane de lei, urmare a retragerii unor acţionari, prin efectele Legii nr. 151/2014 şi anularea a 731.341 acţiuni răscumpărate conform articolului 207 din Legea 31/1990, modificată şi completată la zi. Tot acționarii SC Favil SA au mai aprobat cu unanimitate de voturi gajarea cu activele societăţii pentru obţinerea unui credit de până la 200.000 lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe