Sparle si soparle, 14.10.2024

luni, 14 octombrie 2024
  • Incompetență „la pătrat” la un celebru liceu din Berbești! Din cauza conducerii Liceului Preda Buzescu (director Claudiu Iulian Georgescu), programul „Laptele și cornul” a fost OPRIT. Era un program foarte apreciat de elevii care frecventau unitatea de învățământ. Tot din cauza „managementului” liceului, pompierii militari vâlceni au intervenit, zilele trecute, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la atelierul Liceului „Preda Buzescu” din localitatea Berbești. S-au deplasat la locul evenimentului forțe din cadrul Stației de Pompieri Grădiștea și Punctului de Lucru Horezu, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Sosiți la locul intervenției, pompierii militari au constatat că arderea s-a manifestat la acoperișul atelierului și nu au fost persoane surprinse de incendiu. Focul s-a extins la acoperișul Liceului „Preda Buzescu”, ca urmare a ardeii unor resturi vegetale în proximitatea imobilului.

 

  • Pregătiri la Râmnicu Vâlcea pentru Sărbătorile de iarnă. Primăria organizează în perioada 1 decembrie 2024 - 5 ianuarie 2025 Târgul „Decembrie Magic”, iar perioada de înscriere a comercianţilor pentru procesul de selecţie este până la data 1 noiembrie 2024. Comercianții care doresc să participe la Târgul „Decembrie Magic” pot fi entități juridice, precum SRL, PFA, IF, II și producători agricoli - persoane fizice. Înscrierea se face prin completarea cererii tip anexate şi înregistrarea acesteia la registratura Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea. Selecţia cererilor şi modul de organizare a târgului sunt cuprinse în regulamentul aprobat prin HCL nr. 248/2021.

 

  • Precizări ale SC Chimcomplex SA pe site-ul Bursei de Valori București în privința cumpărării combinatului Azomureș: „Referitor la informațiile apărute în spațiul public (presă) cu privire la o eventuală achiziție a Azomures de către Chimcomplex, precizăm următoarele: Chimcomplex explorează în mod constant oportunitățile de business pe piața locală și regională, în linie cu strategiile sale de dezvoltare și extindere. Confirmăm existența unor discuții preliminare legate de Azomureș, ca parte a dezideratului nostru de consolidare a industriei chimice din România. Cu toate acestea, dorim să subliniem că nu s-a luat nici o decizie cu privire la o posibilă tranzacție. Vom informa investitorii în concordanță cu prevederile legale aplicabile, la momentul la care un astfel de demers va deveni cert”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe