Sparle si soparle, 07.10.2024

duminică, 6 octombrie 2024
  • Soția lui Alfred Bulai se refugiază la Brezoi după scandalul abuzurilor sexuale. Alfred Bulai se află internat în Spitalul Militar, din 6 septembrie, după ce a făcut infarct în arestul Poliţiei Capitalei. Fostul profesor de la SNSPA este însurat cu Ana, tot de profesie sociolog, el aflându-se la a doua căsnicie. Cei doi au înființat și o firmă ce activează în domeniu, AB Research Group, care a fost înregistrată la adresa casei din Bragadiru a familiei. Bulai și soția mai dețin un apartament în Drumul Taberei, în timp ce Ana Bulai mai are în proprietate două imobile și un teren aflate în localitatea vâlceană Brezoi. În acest an, Ana Bulai a solicitat avizul de mediu la Agenția pentru protecția mediului Vâlcea, deoarece dorește ridicarea unei case de vacanță pe terenul în cauză.
  • Polițiștii Serviciului Rutier au oprit vineri pentru control un autoturism ce se deplasa pe DN7, în localitatea Milcoiu, la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani din localitatea Țițești, județul Argeș. Astfel, în urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au depistat trei obiecte ascuțite, o pungă transparentă din plastic, și o folie din hârtie, în care se aflau substanțe de culoare albă și cristalină susceptibile de a avea efect psihoactiv. Cantitatea de aproximativ 5 grame a fost înaintată polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea.
  • ABA Olt a atribuit o lucrare de 5,6 milioane lei unei firme cu un istoric PENAL foarte bogat! Controversatul afacerist Laurențiu Huja (patronul firmei Laurențiu H SRL din Negrești Oaș, județul Satu Mare), judecat în 3 dosare DNA pentru șpăgi ca să obțină contracte, a obtinut de la Administratia Bazinala de Apa Olt (director: Elena-Mădălina Ion-Duca - foto) un contract de executie lucrari -REGULARIZARE PÂRÂU DOSU LA PERISANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe