Sparle si soparle, 03.10.2024

miercuri, 2 octombrie 2024
  • Consilierul (încă) liberal Gheorghe Folea, putred de bogat! Conform declarației de avere, consilierul județean PNL Gheorghe Folea a încasat anul trecut suma totală de circa 200.000 lei, din care, cea mai mare parte din dividende de la firma Folea Medfam SRL din Orlești, pe când soția lui a ridicat peste 230.000 lei (cea mai mare pondere a fost din veniturile de la Spitalul Județean Vâlcea). Proprietățile lui Gheorghe Folea mai cuprind 6 locuințe - 2 apartamente în Râmnicu Vâlcea, unul în Cluj Napoca, unul în Maramureș, două case de locuit (în Orlești și Râmnicu Vâlcea), plus trei terenuri intravilane și un spațiu comercial în Orlești. „Nababul” de Folea mai deține o mașină Toyota Rav4. În 2020, Gheorghe Folea a fost trimis în judecată de Parchetul de pe langa Tribunalul Vâlcea pentru comiterea în concurs real şi formal a infracţiunilor de fals intelectual în formă continuată, favorizarea făptuitorului, inducerea în eroare a organelor judiciare şi mărturie mincinoasă.

 

  • În urma tragerii la sorți pentru alegerile parlamentare, componența Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 40 Vâlcea este următoarea: președinte - judecător Chelcea Constantin, locțiitor - judecător Andronache Marius Constantin, membru - judecător Popa Cristiana Mirela. Cu această ocazie, BEJ nr. 40 Vâlcea - Alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din anul 2024, aduce la cunoştinţă publică numărul total al alegătorilor din judeţul Vâlcea, înscrişi în Registrul electoral la data de 6 septembrie 2024, respectiv numărul de 314.821 alegători. Pentru partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care optează să depună listele de susţinători la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 40 Vâlcea, dar şi pentru candidaţii independenţi de la nivelul circumscripţiei electorale, numărul minim întreg nerotunjit de semnături necesar pentru susţinerea candidaturilor este de 1.574 de semnături.

 

  • Comuna Malaia, în imagini spectaculoase. Un concept de promovare integrată a unei destinații turistice, Tabăra de Fotografie aduce beneficii semnificative atât pentru eveniment cât și pentru comunitatea locală. Pentru prima dată, Malaia, stațiune de interes local, a fost gazda unui astfel de eveniment prin implicarea unor reprezentanți importanți din mediul privat. În timpul petrecut în zona, s-a colectat un fond de imagine impresionant de care vor dispune cei care s-au implicat în buna desfășurare a evenimentului. Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea și Descoperă Valea Lotrului vor concepe materiale pentru printuri (pliante de promovare - în format editabil) și montaje video, iar cele mai importante structuri de primire turistică le vor pune la dispoziția turiștilor care vizitează zona și fac popas în locațiile, pe care domniile lor cu pasiune le dezvoltă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe