Rețeaua de Magazine DIANA redeschide unitatea din Râmnicu Vâlcea

sâmbătă, 26 octombrie 2024

Rețeaua de Magazine DIANA anunță cu entuziasm redeschiderea unității din Râmnicu Vâlcea, zona Lenin Sud, într-o nouă locație mai mare și modernizată, în apropierea vechiului spațiu. Începând de mâine, 26 octombrie, ora 10:00, clienții sunt invitați să descopere acest magazin optimizat, creat pentru a oferi o experiență de cumpărături cât mai plăcută. Pentru a marca această ocazie, primii clienți vor fi întâmpinați cu peste 500 de surprize pregătite special pentru ei.

Noul magazin DIANA Lenin Sud, cu o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați, este configurat pentru a facilita un flux eficient și acces rapid la produse esențiale și promoții, asigurând un parcurs intuitiv prin spațiile de vânzare.

Sortimentația de peste 6000 de articole (SKU) acoperă o gamă completă de produse, de la carne proaspătă și preparate din carne DIANA, pește și preparate din pește Pescăria Magic, până la fructe și legume, produse de panificație, lactate și articole pentru casă – toate selecționate pentru a satisface preferințele diverse ale comunității locale.

Magazinul DIANA Lenin Sud va avea un program de funcționare extins, adaptat stilului de viață al clienților, fiind deschis de luni până vineri între 07:00 și 21:00, sâmbătă între 07:00 și 20:00, iar duminică între 07:00 și 18:00.

Magazine DIANA reprezintă o rețea românească de magazine, cu o tradiție de peste 33 de ani pe piața locală, ce oferă clienților o sortimentație variată pentru a acoperi toate necesitățile de zi cu zi, dar și o gamă extinsă de produse și preparate din carne DIANA. Cu peste 800 de angajați, rețeaua Magazine DIANA cuprinde 83 de magazine în județele: Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeș, Olt și Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe