Președintele PSD Vâlcea: Colegii din teritoriu m-au certat că Lucian Rădulescu nu este pe primul loc pe lista de candidați la Camera Deputaților!

miercuri, 2 octombrie 2024

La ultima conferinta de presa sustinuta de presedintele PSD Valcea, Constantin Radulescu, acesta s-a referit inclusiv la un subiect extrem de mediatizat in ultima perioada si anume - prezenta pe lista de candidati la alegerile parlamentare a fratelui sau, Lucian Radulescu:

“Rezultatul votului colegilor a fost cel pe care l-am comunicat. Și, da… Lucian Rădulescu a obținut voturile pentru a fi pe locul doi la Camera Deputaților, iar urmare a deciziei lui am mers pe locul trei și domnul Neață a trecut pe doi pe această listă. Lucru pe care l-am discutat cu peste 80% dintre cei care au participat la vot. Este o decizie asumată de Comitetul Politic Județean al PSD Vâlcea pentru oameni care muncesc în partid de zeci de ani și niciun coleg de pe acea listă nu este mai prejos decât celălalt. Avem o listă frumoasă, cu oameni valoroși, echilibrați, care au muncit aproape zi de zi în administrație și în partid (…) Lucian Rădulescu nu se va retrage de pe listă. Primul președinte al ligii elevilor pedeseriști din județul Vâlcea el a fost. Este aici de la 16 ani. L-am adus cu mine în politică atunci când eu aveam 17 ani și el 10 ani, pentru că așa erau generațiile pe atunci, aveam grijă de frați. Lucian a stat și a muncit în PSD fără să ceară vreo funcție, are 41 de ani, un palmares și o istorie în partid care au fost recunoscute de colegii din teritoriu ce l-au votat masiv. Știu că este un subiect că e fratele președintelui. Dar fratele președintelui a muncit aici, este un rezultat al meu. Îl felicit pentru acest rezultat. Pe mine m-a speriat rezultatul pe care l-a luat pentru că a fost un vot masiv pentru el. Colegii din teritoriu chiar m-au certat că nu este pe primul loc. Eu cred că va face o figură frumoasă și este un om de cuvânt. Nu mă aștept să fie modificată lista la București pentru că eu știu că niciodată conducerea centrală a partidului, președintele nostru și colegii comitetului politic național nu s-au amestecat în rezultatul unui vot democratic în vreunul dintre județele din România. De altfel, am avut o discuție cu conducerea centrală a partidului și lucrurile sunt stabilite. Urmează să ne anunțe când va fi procedura de validare a listei, dar practic este o formalitate” – a declarat Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea, potrivit presei locale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe