Politistii din Pietrari au retinut un bărbat cercetat pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”

miercuri, 16 octombrie 2024

 

Polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Pietrari au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

În fapt, în dimineața zilei de ieri, polițiștii au fost sesizați prin plângere scrisă de către un bărbat în vârstă de 63 de ani din localitatea Bărbătești, cu privire la faptul că în seara zilei de 12 octombrie a.c., în jurul orei 19:00, în timp ce se afla la o socitate comercială din localitate, ar fi fost lovit de către un localnic în vârstă de 50 de ani, cu pumnii și picioarele, în zona capului și a membrelor inferioare.

Astfel, în urma verificărilor efectuate și a probatoriului administrat, sub coordonarea procuroului de caz, față de bărbatul în vârstă de 50 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, în vederea luării unei măsuri legale care se impune.

Polițiștii continuă cerecetările, în cadrul unui dosar penal, pentru „lovirea sau alte violențe”, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe