Ordin de protecţie faţă de un bărbat de 32 de ani, care şi-ar fi bătut fosta concubină

miercuri, 2 octombrie 2024

Poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat de 32 de ani, care şi-ar fi bătut fosta concubină chiar la ea acasă, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut marţi seara, în municipiul Râmnicu Vâlcea, agresorul fiind prins după ce a fost alergat de poliţişti câteva sute de metri prin oraş.

"Din verificările efectuate s-a stabilit că ieri, în jurul orei 19:00, bărbatul de 32 de ani, ar fi mers la adresa de domiciliu a fostei concubine, unde ar fi lovit-o cu pumnii şi picioarele, pe fondul unor neînţelegeri.

Tot în urma conflictului, bărbatul i-ar fi distrus telefonul mobil al acesteia. Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei, iar în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent şi s-a emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbatul în cauză, femeia refuzând montarea unui dispozitiv de monitorizare electronică", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Eduard Văduva

Pe numele bărbatului, poliţiştii au deschis dosar penal pentru distrugere, violenţă în familie, precum şi pentru deţinere de droguri, în urma controlului corporal efectuat după ce a fost prins, asupra lui fiind găsite două pliculeţe ce conţineau o substanţă de culoare albă, susceptibilă de a avea efect psihoactiv. (Agerpres)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe