Mr. Beast a promovat Salina Turda pe canalul său cu 320 milioane abonați

luni, 14 octombrie 2024

Cel mai urmărit youtuber din lume, Mr. Beast, care are 320 de milioane de abonați, a publicat pe canalul său un material video filmat în România, la Salina Turda, din județul Cluj, având ca invitați și alți celebri streameri online, ca Logan Paul, IShowSpeed, Vikkstar123, JiDion. 

Presa clujeană a relatat încă de astă vară că Mr. Beast se afla la Cluj, în iulie. Atunci, Salina Turda, situată la 30 km de Cluj-Napoca, a fost închisă timp de o săptămână, dar administratorii nu au dezvăluit motivul - anunta startupcafe.ro

Rezultatul este un video distractiv, de 20 de minute, publicat de Mr.Beast sâmbătă, 12 octombrie 2024: „7 Days Exploring An Underground City” (7 zile explorând un oraș subteran). În mai puțin de o zi de la publicare, clipul a adunat peste 30 de milioane de vizionări și aproape 4.000 de comentarii pe YouTube, iar oamenii continuau să acceseze filmulețul.

James Stephen "Jimmy" Donaldson alias Mr.Beast are 26 de ani și „face YouTube” de la 14 ani. Pe parcursul celor 12 ani de muncă, videourile sale au crescut foarte mult în complexitate, rivalizând cu producții elaborate și scumpe ale marilor rețele de televizune.

Potrivit estimărilor Forbes, în anul 2022 el avea o avere de circa 500 de milioane de dolari.

Salina Turda SA, companie a municipiului Turda care administrează obiectivul turistic, a avut venituri de 34,7 milioane de lei și profit de 12,6 milioane de lei, cu un număr mediu de 122 de angajați, în anul 2022, conform celor mai recente date de la Ministerul Finanțelor,

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe