Măsuri extreme la PNL Vâlcea: Virgil Pîrvulescu a fost „radiat” din evidențele partidului

miercuri, 16 octombrie 2024

Până pe 25 octombrie, când va avea loc ședința de investire a noului consiliu municipal, Virgil Pîrvulescu este încă viceprimar al municipiului. Recent, Judecătoria și apoi Tribunalul Vâlcea l-au validat drept consilier ales în 9 iunie 2024, deși PNL Vâlcea ceruse instanței invalidarea alegerii sale pe motiv de excludere.

Iată că PNL Vâlcea, cu vot unanim al celor 26 de membri ai Biroului Politic Județean l-a radiat pe Virgil Pîrvulescu din partid, folosind un articol din statutul PNL - notează jurnalulolteniei.ro

Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal, Filiala Vâlcea, în conformitate cu atribuţiile sale prevăzute de Statutul PNL DECIDE: Articol unic Se decide RADIEREA din rândul membrilor PNL a domnului consilier local VIRGIL PÎRVULESCU pentru încălcarea Art. 22 Alin. (2) Lit. d) din Statutul PNL: „Calitatea de membru PNL se pierde prin retragere, radiere sau excludere. Radierea se face de drept, de către BPJ, la propunerea BPL al organizației pe teritoriul căreia este membru cel în cauză, în următoarele cazuri: d) Declararea ca independent a acelui membru care ocupă o funcție aleasă sau numită, în afara partidului, cu sprijinul politic al acestuia”. Acest fapt este dovedit de Deciziei NR. 3/09.10.2024 – Privind admiterea candidaturii la funcția de deputat a candidatului independent Virgil Pîrvulescu la alegerile pentru Camera Deputaților din anul 2024; decizie a BIROULUI ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPȚIE JUDEȚEANĂ NR. 40 VÂLCEA – ALEGEREA SENATULUI ȘI A CAMEREI DEPUTAȚILOR DIN ANUL 2024. Decizia a fost luată în unanimitate (26 voturi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe