Investiții majore în asistența socială din Vâlcea

marți, 15 octombrie 2024

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a vizitat la începutul acestei săptămâni Complexul de Servicii Comunitare din Râmnicu Vâlcea, recent modernizat cu fonduri europene. Acesta a dorit să vadă de aproape cum sunt îngrijiți copiii și ce îmbunătățiri mai sunt necesare pentru a asigura cele mai bune condiții pentru beneficiarii centrului.

„Anual, peste 200 de copii cu probleme speciale din județul Vâlcea vin aici pentru recuperare. Am vrut să văd cum sunt îngrijiți copiii, dar și de ce mai este nevoie pentru ca ei să beneficieze de cele mai bune condiții”, a declarat Constantin Rădulescu.

Totodată, în vecinătatea acestui centru, se desfășoară lucrări de reabilitare la parterul unei alte clădiri destinate asistenței sociale. Aceste lucrări urmează să fie finalizate până la sfârșitul anului, transformând locația într-un centru modern de recuperare neuromotorie pentru adulți, dotat cu echipamente medicale, aparate fitness, gimnastică și mobilier medical.

„Până la sfârșitul anului, locația va fi una modernă și pregătită să ofere servicii de recuperare neuromotorie pentru persoane adulte. De altfel, avem contracte importante în curs de execuție pentru modernizarea tuturor clădirilor aflate în coordonarea DGASPC din județul Vâlcea”, a adăugat Rădulescu.

Investițiile semnificative în centrele de asistență socială reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Vâlcea, cu scopul de a oferi condiții optime atât pentru copii, cât și pentru adulți, în toate centrele coordonate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe