Comisarul valcean Anghel Casian, prins in flagrant cand lua mita, ramane in arest preventiv

miercuri, 2 octombrie 2024

Comisarul valcean Anghel Casian, prins in flagrant cand lua mita, ramane in arest preventiv pentru alte 30 de zile.

“Cod procedură penală respinge ca nefondată contestaţia declarată de inculpatul ANGHEL CONSTANTIN CASIAN, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Vâlcea, împotriva încheierii nr. 193 din data de 24 Septembrie 2024, pronunţată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş – Secţia penală, în dosarul nr. 5043/109/2024, îndreptată prin Încheierea din data de 25.09.2024. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă contestatorul – inculpat la 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată astăzi, 1 octombrie 2024, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia contestatorului şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 405 alin. 1 Cod de procedură penală” – se precizează în minuta instanței Curții de Apel Pitești.

Un comisar de poliție a fost prins în flagrant luând „taxă de protecție” de la patronul unui restaurant din Vâlcea

Un comisar de poliție din Vâlcea a fost prins în timp ce primea mită de la patronul unui restaurant. Agentul ar fi primit 2.000 de euro chiar de la patron, pentru a proteja afacerea. A fost ridicat, însă, de o echipă a Direcției Generale Anticorupție și dus la audieri.

Comisarul de poliție din cadrul Serviciului economic al IPJ Vâlcea a fost prins în flagrant sâmbătă în timp ce primea mită 2.000 de euro din partea patronului unui restaurant libanez din Horezu. Mita reprezenta taxa de protecție pe care patronul i-a dat-o. În acel moment au participat și oamenii legii într-o acțiune coordonată de DNA Pitești. Polițistul a fost ridicat pentru audieri, ulterior a fost reținut pentru 24 de ore iar aseară magistrații Tribunalului Argeș au decis să-l trimită în arest la domiciliu. Polițistul a mai primit și interdicția de a lua legătura cu martorii săi în acest dosar dar și cu denunțătorul, adică patronul restaurantului care i-a dat mita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe