AUR Vâlcea şi-a depus listele de candidaţi pentru Parlamentul României. Nicolae Mîndrescu, Antonio Popescu și Dumitru Spau sunt candidatii de pe locurile elegibile

miercuri, 16 octombrie 2024

Filiala judeţeană a AUR Vâlcea şi-a depus, miercuri, listele de candidaţi pentru Parlamentul României. Nicolae Mîndrescu deschide lista la Camera Deputaţilor, iar Dumitru Spau pe cea de la Senat.

Coordonatorul AUR Vâlcea, Antonio Popescu, a precizat că AUR Vâlcea își propune să atragă sprijinul cetățenilor, mizând pe schimbare și pe soluții pentru problemele locale și naționale.

„Sperăm să obținem un loc la Senat și două locuri la Camera Deputaților. Acesta este target-ul și obiectivul nostru. Nu este deloc un obiectiv sau un target îndepărtat având în vedere situația actuală din județ și în special din țară. Pe domnul senator l-am prezentat colegilor, îl vom prezenta și în județ. Dânsul este un membru foarte vechi în partidul nostru, este un om care ne-a ajutat întotdeauna de la centru. Cumva ne așteptam să vină dânsul aici și chiar îi mulțumim pe această cale pentru că a venit să ne ajute (…) Să știți că vâlcenii ne vor vota. Inclusiv la Senat îl vor vota pe dânsul, pentru că reprezintă partidul și reprezintă toți oamenii din țară. Cum bine știți, la Senat e o reprezentare la nivel național, deci nu contează județul din care vii, atâta timp cât vrei să ajuți cetățenii care te votează” – a menționat Antonio Popescu.

Nicolae Mîndrescu, fostul candidat la Primaria Dragasani, care se afla pe prima pozitie la Camera Deputatilor a declarat:

„Astăzi, 16 octombrie, am plăcerea de a vă anunța că partidul Alianța pentru Unirea Românilor a depus oficial listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților. Alianța pentru Unirea Românilor se angajează să aducă soluții și viziuni inovatoare pentru viitorul României, promovând unitatea, prosperitatea și dezvoltarea durabilă. Fiecare candidat pe care îl propunem este un reprezentant dedicat, pregătit să asculte și să acționeze în interesul comunităților noastre. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru România. Vă mulțumesc!”

Lista candidaților pentru Camera Deputaților:

1. Nicolae Mândrescu – director/inginer

2. Antonio Popescu – administrator firmă

3. Viorica Cantoriu – manager marketing/inginer

4. Tiberiu Pîrnău – jurnalist/jurist/director

5. Florin Bulat – profesor

Lista candidaților pentru Senat:

1. Dumitru Spau

2. Ion Stroescu – expert contabil

3. Mihaela Brănescu – inspector sanitar

4. Dragoș Cazacu – inginer IT

Foto: Se întâmplă în Vâlcea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe