Sparle si soparle, 12.09.2024

joi, 12 septembrie 2024
  • Caz socant la un schit din Valcea! Un preot care slujeste ocazional la un schit din judetul cu cele mai multe manastiri din Romania are un comportament total deviant si aberant in relatia cu enoriasii. Mai ales cu enoriasele tinere! Cand îi vine la spovedit o tânără omul bisericii intra in trepidatii si face afirmatii socante. Acesta le spune tinerelor, venite sa gaseasca alinare si iertare in sanul bisericii, ca vede coarne pe capul lor, ca sunt posedate de diavol. Pentru a se lepada de satana, preotul le spune ca trebuie sa se loveasca, sa se autoflageleze, cu tot felul de obiecte contondente. Mai mult decat atat, individul care nu are nicio legatura, de fapt, cu BISERICA - le da intalnire tinerelor, in privat, pentru spovedanii suplimentare... Cazul a fost adus la cunostinta Arhiepiscopiei Ramnicului. Asteptam masurile de rigoare in acest caz tulburator si care pune intr-o lumina negativa Biserica Ortodoxa!

 

  • Reabilitarea parcului Mircea cel Bătrân din Râmnic, tot mai aproape de realizare. Recent, Consiliul local a aprobat proiectul „Reabilitare Parc Mircea cel Bătrân”, în vederea finanțării acestuia în cadrul Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, la valoarea totală a proiectului de 19,8 milioane de lei (inclusiv TVA). Contribuția proprie în proiect este în valoare de 388.632 lei (inclusiv TVA), reprezentând contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului „Reabilitare Parc Mircea cel Bătrân”, respectiv 380.862 lei (inclusiv TVA), reprezentând cheltuielile neeligibile aferente proiectului. Primăria va asigura din bugetul local al UAT Municipiul Râmnicu Vâlcea sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului „Reabilitare Parc Mircea cel Bătrân”, pentru implementarea acestuia în condiții optime.

 

  • Compania de nețesute deținută de fostul senator Romulus Bulacu rămâne profitabilă. În conformitate cu situaţiile financiare depuse la Ministerul Finanţelor, reiese că SC Minet SA a înregistrat în anul 2023 o cifră de afaceri de 134,6 milioane de lei, venituri totale de 140 milioane de lei, un profit de net de 5 milioane de lei, iar datoriile totale au atins la data de 31 decembrie 2023 suma de 81 milioane de lei. La finele anului 2023, SC Minet SA avea un capital social de 1,1 milioane de lei și un număr mediu de salariaţi de 164 persoane. Fondată în 1981, SC Minet SA este cel mai mare producător de textile nețesute din România și este parte a grupului de firme cu același nume. Cu o experiență de peste 43 de ani în producția de textile tehnice, compania are capital 100% românesc și investește în mod constant în tehnologie de ultimă generație,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe