Soții Dorina și Dan Mutu, proprietarii rețelei de magazine Annabella din Vâlcea, au cumpărat o clădire de birouri din București, pe care vor să o transforme în clinică medicală

joi, 12 septembrie 2024

Soții Dorina și Dan Mutu, proprietarii rețelei de magazine Annabella din Vâlcea, au cumpărat o clădire de birouri din București, pe care vor să o transforme în clinică medicală

Clădirea de birouri tranzacționată este pe strada Nicolae Caramfil, nr. 63A, lângă hotelul de 4 stele Stil

Soții Dorina și Dan Mutu, proprietarii rețelei de magazine Annabella și ai fabricii de conserve Râureni, au cumpărat de la Piraeus Leasing Romania o clădire de birouri din nordul Bucureștiului, pe care acum vor să o transforme în clinică medicală - anunță profit.ro. Aceasta este prima tranzacție imobiliară realizată de familia Mutu pe piața imobiliară din Capitală, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. Familia Mutu a cumpărat, recent, de la Piraeus Leasing Romania o clădire de birouri formată din două corpuri cu o suprafață cumulată de circa 2.500 de metri pătrați. Unul dintre corpuri are 6 etaje, iar celălalt 4, plus etajul 5 retras, potrivit documentelor analizate de Profit.ro. Proprietatea este amplasată pe un teren de 839 de metri pătrați de pe strada Nicolae Caramfil, nr. 63A, lângă hotelul de 4 stele Stil în nordul Bucureștiului. În trecut, aici era sediul Piraeus Real Estate, divizia imobiliară a băncii elene Piraeus, cumpărată în 2017 de americanii de la J.C. Flowers și redenumită First Bank. Sursele Profit.ro din piața imobiliară evaluează tranzacția la circa 3-4 milioane de euro. Proprietarii Annabella fac acum demersuri pentru recompartimentarea interioară a clădirii și schimbarea destinației din birouri în clinică medicală. Pe această stradă sunt deja mai multe clinici medicale private, printre care și spitalul Ponderas al rețelei Regina Maria.

Acesta este primul plasament imobiliar al familiei Mutu pe piața din București. Rețeaua Annabella a mai fost prezentă, în trecut, cu magazine în Capitală, însă acestea au fost închise. La începutul acestui an, dezvoltatorul imobiliar REPACO Capital a anunțat că va construi un nou strip mall în Crevedia, care va găzdui primul supermarket Annabella din apropierea Bucureștiului, având o suprafață de 1.800 de metri pătrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Soții Dorina și Dan Mutu, proprietarii rețelei de magazine Annabella din Vâlcea, au cumpărat o clădire de birouri din București, pe care vor să o transforme în clinică medicală”

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe