Senatoarea Claudia Banu a inițiat un proiect de lege care sprijină sportivii cu dizabilități

miercuri, 25 septembrie 2024

„Am inițiat și votat la Senat un proiect de lege care sprijină sportivii cu dizabilități intelectuale de a participa la Jocurile Special Olympics Romania. Această inițiativă răspunde în mod corect și eficient necesității de integrare socială prin sport a persoanelor cu dizabilități intelectuale și oferă șansa de a-și descoperi și dezvolta potențialul și calitățile sportive prin intermediul programelor de pregătire. Ca membru în Comisia pentru Sport și Tineret, alături de colegii senatori, am adus aceste modificări importante Legii Sportului, cu scopul de a stimula categorii vulnerabile de tineri să devină cetățeni activi în comunitate.
Această lege este atât un pas înainte pentru sport, cât și pentru incluziune și egalitate de șanse. Tinerii cu dizabilități intelectuale au acum oportunitatea de a-și atinge potențialul și de a fi recunoscuți pentru talentele lor, pentru că fiecare pas înainte este o victorie!
Cei care doresc să consulte detaliile proiectului o pot face pe linkul de mai jos, cu mențiunea că votul final va fi dat la Camera Deputaților. https://www.senat.ro/legis/PDF/2024/24L425FG.PDF…” a spus senatorul PNL de Vâlcea, Claudia Mihaela Banu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe