Șeful CJ Vâlcea anunță noi investiții în școlile din județ

vineri, 13 septembrie 2024

După ce la începutul acestei luni Consiliul Județean Vâlcea a semnat contractul pentru un nou lot de echipamente digitale ce vor ajunge în laboratoare de științe ale unor școli din județ, vineri, Constantin Rădulescu anunță pe pagina sa de socializare că a semnat un contract pentru mobilier pentru unele unitățile de învățământ.

„Investim în școala vâlceană! A fost tehnică IT și dotări...astăzi, am semnat contractul pentru mobilier”, a anunțat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, menționând că va reveni cu m ai multe detalii în acest sens.

Fondurile nerambursabile au fost alocate în cadrul proiectului denumit „Dotarea cu mobilier și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar la nivelul Județului Vâlcea”.

„Am semnat încă un contract pentru un nou lot de echipamente digitale pentru laboratoare de științe, în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar la nivelul Județului Vâlcea”.

Prin acest contract, în valoare de aproximativ 175.800 euro, vom echipa 28 de laboratoare de știință din școlile și liceele din județ cu tehnologie digitală de ultimă generație. Investim în viitorul copiilor noștri și în pregătirea lor pentru o lume din ce în ce mai digitalizată!”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, la începutul acestei luni referitor la echipamentele digitale pentru unele școli din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe