Salată, un fost hacker - vanat inclusiv de FBI a ajuns mare director in Primaria Ramnicu Valcea

luni, 16 septembrie 2024

Un fost hacker, vanat inclusiv de FBI in urma cu cativa ani, a ajuns mare director in Primaria Ramnicu Valcea, la DADP (Directia Administrarii Domeniului Public). Catalin Olteanu, cel poreclit „Salată”, a reusit sa se reabiliteze, sa lase in urma trecutul penal. Si sotia acestuia, Ana Maria Olteanu, este sef serviciu Asistenta Medicala Unitati de Invatamant in Primaria Ramnicului!

Iată că în Hackerville e posibil orice!

20 de persoane au fost arestate in anul 2011 in cazul „Malware”, fiind suspectate ca ar fi comis fraude informatice in SUA. Potrivit IGPR, acestea au reusit sa puna mana pe aproximativ 400.000 de euro, bani care au fost folositi la cumpararea unor apartamente, vile sau masini de lux. Reteaua actiona in cinci judete si Bucuresti si se ocupa cu organizarea de licitatii fictive pe internet.  Printre cei arestati s-a aflat si Catalin Olteanu, fotbalist la Electra Rm. Valcea, fostul sot al handbalistei Ada Nechita. La un an de la nunta, sotul handbalistei a fost arestat pentru organizare de grup infractional si frauda pe internet in celebrul dosar „Malware”, in care au fost arestate 20 de persoane si cu aportul agentilor FBI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Salată, un fost hacker - vanat inclusiv de FBI a ajuns mare director in Primaria Ramnicu Valcea”

  1. Daca astia sint specialistii care revolutioneaza activitatea in cadrul primariei ramnicu Valcea , atunci nu trebuie sa avem asteptari. Inseamna ca , in cel mai scurt timp institutia va ramine cu coturile goale cu „salata” in meniu. Sau , acesta este motivul pentru care a fost promovat , ca antidot , nevasta, ca sef serviciu Asistenta Medicala Unitati de Invatamant in Primaria Ramnicului! Sa resusciteze bolnavul falit.
    Individul a fost arestat pentru organizare de grup infractional si frauda pe internet in celebrul dosar „Malware”, in care au fost arestate 20 de persoane si cu aportul agentilor FBI. Deci nu este novice , este un rechin. Cind va disparea primaria Ramnicul de pe tapet?
    Mai sa fie! Chiar sa nu fie alti specialisti in acest judet , decit un fost hacker valid pentru un asemenea post?
    Pentru angajare s-a tinut concurs sau a fost sustinut de vreun parlamentar , cu probleme de moralitate si el.
    Cu parere de rau , pe zi ce trece cred ca imaginea „primarelui” se erodeaza si mai mult ca sa nu spun complet.
    Pacat de increderea celor care l-au votat si au avut incredere in „minciunelele” lui. Mare pacat.

    1. De ce păcat de cei care l-au votat? Ei primesc ce au ales/merită.
      Eu zic că e păcat de ăia care nu l-au votat, dar pentru că sunt în minoritate, trebuie să-l suporte pe vesticul primar încă 4 ani. Desi cred că va ieși primar Oana moare, la cat de ..."inteligent" votează vâlcenii. Nu degeaba ne batem pentru primul loc la județul cu cel mai mic venit net pe cap de locuitor.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe