Numele candidatilor PSD Valcea la Camera Deputatilor si Senat - pronosticul nostru

sâmbătă, 7 septembrie 2024

 

Biroul Permanent Județean PSD, decizii importante

Vineri, 6 septembrie, s-a desfășurat ședința Biroului Permanent Județean al PSD Vâlcea.

Ordinea de zi a fost dezbătută în forma unor proiecte de hotărări, care privesc analiza socială, economică și politică, în contextul actual, repartizarea membrilor Biroului Permanent pe zone de responsabilitate și coordonare politică, o informare cu privire la calendarul acțiunilor pentru alegerile prezidențiale și parlamentare și aprobarea procedurilor de depunere a candidaturilor pentru listele de la Senat și Camera Deputaților.

În acest sens, Biroul Permanent Județean a hotărât ca cei care doresc să se înscrie în competiția pentru a fi desemnați candidați din partea PSD Vâlcea pentru funcția de deputat sau senator, vor depune la sediul partidului din strada Carol I nr.30, bl.D6, sc.C, parter, în perioada 9-15 septembrie, în intervarul orar 10:00-15:00, un dosar care să conțină act de identitate, declarație de intenție privind candidatura, cazierul judiciar, o declarație pe propria răspundere privind situația juridică și penală existentă, o informare cu privire la activitatea desfășurată în calitate politică, administrativă sau profesională, o scurtă prezentare a proiectelor inițiate (valabil pentru cei care sunt în prezent parlamentari) și un CV cu prezentarea în principal a activității administrative, politice și profesionale.

Dosarele de candidatură vor fi analizate de o comisie al cărei președinte este Constantin Rădulescu, iar membri vor fi domnii Mircia Gutău, Iliescu Adrian, Băluța Achim Daniel și Ionescu Iulian Florin.

Comisia va analiza dosarele și le va prezenta în vederea desfășurării procedurii de vot, vot ce se va desfăura în cadrul unei ședințe de Comitet Politic Județean. Votul va fi secret, iar procedura de vot se va desfășura la o dată pe care o vom anunța ulterior.

În urma votului secret, organizația PSD Vâlcea va înainta propunerile pentru candidații la funcțiile de deputați și senatori conducerii naționale a PSD, cea care validează aceste candidaturi.

Biroul de presă al PSD Vâlcea

Ziarul de Valcea isi prezinta pronosticul in ceea ce priveste candidatii PSD:

Camera Deputatilor:

  1. Lucian Radulescu (cel mai muncitor si eficient pesedist din organizatia judeteana, nimeni nu-l poate contesta - poate doar fratele daca are alte... idei)
  2. Ovidiu Popa
  3. Eugen Neata (prin bunavointa lui Mircia Gutau)
  4. Daniela Otesanu

Senat

  1. Andra Bica (imagine politica buna, sustinere masiva financiara si mediatica)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe