Jurnalista Magda Popescu lasnsează un nou proiect media dedicat județului Vâlcea! BumerangTV.ro, un post de televiziune online

luni, 30 septembrie 2024

Un nou proiect media dedicat județului Vâlcea a fost lansat oficial! Este vorba despre BumerangTV.ro, un post de televiziune online care își propune să aducă în prim-plan evenimentele, poveștile și problemele comunității locale - anunță voceavalcii.ro

Proiectul este rezultatul colaborării dintre Magda Popescu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi jurnalişti, și fondatoarea publicației online VoceaValcii.ro, și Alexandru Iordache, expert SEO cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu și fondator al agenției 1seo.ro. Scopul principal al Bumerang TV este de a aduce în casele oamenilor informații de încredere, prezentate imparţial și în interesul publicului.

Bumerang TV are misiunea de a fi o voce a vâlcenilor și de a pune în lumină problemele, dar și realizările din judeţ. Platforma își propune să devină un canal de comunicare deschis, unde cetățenii să aibă acces la conținut relevant și la informații de actualitate, de la știri de interes general până la reportaje despre viața comunității.

Prin Bumerang TV, vrem să oferim o platformă prin care oamenii să se regăsească și să-și facă vocea auzită. Credem că fiecare comunitate are povești care merită spuse, iar noi vom fi aici pentru a le aduce în prim-plan. În era digitală, importanța unei prezențe online puternice este esențială. Bumerang TV își propune să fie o sursă de informații verificate şi bine documentate.

Le dorim succes colegilor de la BumerangTV.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe