IPJ Vâlcea a desfășurat o acțiune de mare amploare pentru menținerea ordinii și siguranței publice

sâmbătă, 28 septembrie 2024

IPJ Vâlcea a desfășurat o acțiune de mare amploare pentru menținerea ordinii și siguranței publice, în mai multe localități din județ, inclusiv Râmnicu Vâlcea, Băile Olănești, Vlădești, Bujoreni și Păușești-Maglasi, în seara zilei de 27 septembrie 2024, între orele 19:00 și 23:00.

La această razie, organizată sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, au participat polițiști din mai multe structuri: rutieră, ordine publică, investigații criminale, alături de luptători SAS și agenți de la Biroul pentru Protecția Animalelor. Sprijinul lor a fost asigurat de jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea.

Acțiunea a avut ca scop prevenirea violenței stradale, prinderea persoanelor urmărite, combaterea migrației ilegale și a infracțiunilor economice, dar și sancționarea șoferilor care nu respectă regulile de circulație.

Rezultatele nu au întârziat să apară: 164 de persoane au fost legitimate, 114 vehicule controlate, iar 4 șoferi periculoși au fost scoși din trafic, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce. Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare pentru vehicule nesigure.

Pe lângă acestea, polițiștii au aplicat 55 de amenzi în valoare de aproximativ 30.000 de lei, dintre care 43 pentru abateri rutiere. Mai mult, în Râmnicu Vâlcea, doi tineri de 22 de ani au fost depistați având asupra lor țigarete artizanale susceptibile de a conține substanțe psihoactive. Cei doi au fost duși la poliție, iar cercetările continuă.

Aceasta este doar una dintre numeroasele măsuri luate de Poliția Română pentru a menține siguranța pe străzi, urmând ca acțiuni similare să aibă loc și în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe