Investițiile urgente, necesare județului Vâlcea, pe care niciun parlamentar și politician care au condus județul nu le-au avut în programul electoral

marți, 24 septembrie 2024

Prin prezenta, vă aduc la cunoștință investițiile urgente, necesare județului Vâlcea pe care niciun parlamentar și politician care au condus județul nu le-au avut în programul electoral și nici nu i-au interesat să le pună în practică, în mod real, nu doar prin vorbe.
1. DRUM EXPRES: Tigveni - Râmnicu Vâlcea - Drăgășani (ar fi de ajuns chiar și fără tronsonul până la Găneasa). Legătura cu autostrada Pitești - Sibiu. În absența acestuia, drumul de la Râmnicu Vâlcea la Pitești se va face tot pe "Dealul Negru", iar de Râmnicu Vâlcea la Sibiu, tot pe "Valea Oltului".
2. Reabilitarea, modernizarea și electrificarea căii ferate Piatra Olt - Podu Olt - Sibiu.
Pe acestă rută încă mai circulă Automotoare din anii 60 - 70, posibil și mai vechi, la viteze de 30- 40 km/h.
Aceste automotoare au fost scoase din circulație din județul Sibiu, dar în județul Vâlcea încă mai circulă.
3. Refacerea și electrificarea căii ferate Râmnicu Vâlcea - Vâlcele și mai departe Pitești - București.
Nu este normal ca de la București la Râmnicu Vâlcea durata transportului pe calea ferată să fie între 6 și 7 ore.
Fac precizarea că toate proiectele de investiții în infrastructură (rutieră și feroviară) ocolesc municipiul Râmnicu Vâlcea, respectiv județul Vâlcea, totodată și investitorii ocolesc județul Vâlcea, neavând căi de comunicație rapide și moderne.
În absența unor căi de comunicații moderne și rapide, Municipiul Râmnicu Vâlcea, și întreg județul Vâlcea, vor rămâne tot la mâna așa-zișilor investitori, care oferă salarii la minimul pe economie, întrucât nu există alți agenți economici, care să ofere salarii și condiții de muncă mai bune.
Tot mai mulți vâlceni se mută în județele vecine, acolo unde găsesc locuri de muncă bine plătite și condiții de muncă mai bune.
Din 1990 și până în prezent niciun politician nu a avut în programul electoral realizarea investițiilor în infrastructură ba din contră.
Am văzut pe hărțile CNAIR și CFR că mai toate localitățile sunt sau vor fi legate de autostrăzi sau drumuri expres și căi ferate.
Dumneavoastră, jurnaliștii aveți obligația să puneți presiune pe politicienii vâlceni, care conduc municipiul Râmnicu Vâlcea și județul Vâlcea în vederea realizării acestor investiții, asta până la alegeri, după oricum nu îi mai interesează de noi...
ALTFEL, SUNTEM CONDAMNAȚI LA SĂRĂCIE!

Cu deosebită considerație!
Pomană Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe