Comunicat, pe limba gainilor, al liberalului Cezar Bulacu: Cotcodac, cotcodac!

miercuri, 25 septembrie 2024

” În ultimele zile, au existat mai multe apariții în presă care mă privesc direct.

Doresc să clarific faptul că în prezent aceste informații sunt simple speculații.

Sunt, în continuare, membru al Partidului Național Liberal și consilier local în cadrul Consiliului Local Râmnicu Vâlcea. Acest mandat mi-a fost încredințat de cetățenii orașului nostru, iar întreaga mea energie este îndreptată către îndeplinirea acestei responsabilități cu profesionalism și devotament.

Îmi iau în serios rolul de a aduce îmbunătățiri și de a iniția proiecte relevante pentru comunitate. Am convingerea că fiecare pas în cariera politică trebuie făcut cu maturitate și cu o înțelegere profundă a nevoilor comunității. Orice decizie privind viitorul meu politic va fi luată la momentul potrivit, în urma unei analize temeinice și în interesul cetățenilor.

În acest moment, îmi doresc să rămân concentrat pe proiectele aflate în derulare și pe cele viitoare pe care le consider esențiale pentru dezvoltarea orașului Râmnicu Vâlcea. Orice altă informație vehiculată în spațiul public despre o potențială candidatură este, în acest moment, nefondată.

Mulțumesc cetățenilor pentru încrederea acordată și vă asigur că, în toate acțiunile mele politice, voi rămâne devotat principiilor mele și intereselor comunității noastre.”

Asa grait-a imberbul liberal Cezar Bulacu, cotcodac, cotcodac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe