ATENȚIE, ȚEAPĂ! ETA S.A. îi avertizează pe vâlceni să nu dea curs unei oferte înșelătoare. Cum poți rămâne fără bani

joi, 12 septembrie 2024

Citiți AICI mai multe detalii despre acest subiect.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții ETA S.A. Râmnicu Vâlcea au anunțat că această companie de transport public, aflată în subordinea Primăriei municipiului, nu organizează nicio campanie cu prețuri preferențiale pentru titlurile de călătorie, altele decât cele deja existente.

„Pe rețelele de socializare a fost creată o pagină care îndeamnă călătorii să acceseze un link pentru achiziționarea unui abonament valabil șase luni, la un preț preferențial. Această ofertă NU face parte din oferta oficială a ETA S.A. Vă recomandăm să fiți vigilenți, să NU accesați și să NU vă transmiteți datele personale pe astfel de link-uri. Pentru informații corecte și actualizate despre ofertele noastre, vă rugăm să accesați doar canalele oficiale ETA S.A. www.eta-bus.ro; telefon 0769.001.601”, au anunțat reprezentanții ETA S.A. Râmnicu Vâlcea.

În concret, oferta mincinoasă la care fac referire reprezentanții companiei râmnicene de transport în comun funcționează în felul următor: pe internet este publicată o informație falsă care promite posibilitatea de a cumpăra bilete de călătorie la prețuri mici; persoanele interesate sunt invitate să dea click pe un link „fantomă”; când se deschide acest link, persoanele sunt invitate să introducă mai multe date personale, inclusiv cele ale cardului bancar; în funcție de vigilența/experiența persoanei, dar și de sistemele de avertizare ale telefonului, există riscul ca banii aflați în contul persoanei respective să fie furați de aplicația deschisă prin intermediul link-ului capcană!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe