Și-a măcelărit cu un cuțit amicii de pahar, chiar în fața casei

vineri, 30 august 2024

Un tânăr de 25 de ani dintr-o comună din sudul județului Vâlcea a fost arestat joi, 29 august 2024, preventiv, pentru tentativă de omor. Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, 26 / 27 august, chiar în fața casei agresorului, victime fiind doi amici - anunță adevarul.ro

Ghioroiu este o comună din Vâlcea, situată la aproximativ 15 km depărtare de cel mai sudic oraș din județ.

De această dată, localnicii vorbesc despre un consătean care a încercat să-și omoare cu un cuțit doi amici de pahar. În noaptea de luni spre marți, cei trei s-au luat la ceartă pe drumul public. Unul dintre ei a scos un cuțit cu care i-a atacat pe ceilalți doi.

„I-a lovit cu un cuțit în zona capului, gâtului, pieptului și spatelui”

Din referatul cu propunerea de arestare preventivă reies următoarele: „În noaptea de 26/27 august 2024, în timp ce părțile vătămate se aflau pe drumul public, din fața porții de la intrarea în gospodăria inculpatului, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a lovit-o cu un cuțit în zona capului, gâtului și spatelui pe una dintre părțile vătămate, cauzându-i leziuni care necesită 12-14 zile de îngrijiri medicale. În aceleași împrejurări, inculpatul a lovit-o cu același cuțit în zona gâtului și a pieptului și pe cealaltă persoană vătămată, provocându-i leziuni ce necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale”.

Agresorul a fost reținut două zile mai târziu, iar în data de 29 august, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul care se afla deja în stare de reținere pentru tentativă de omor calificat asupra a două sau mai multe persoane - relateaza adevarul.ro

Arestat preventiv pentru 30 de zile

În aceeași zi, la propunerea adresată unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea, a fost emis un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Ancheta în cazul tentativei de omor calificat de la Ghioroiu s-a derulat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea și al polițiștilor din Bălcești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe