Liderul clanului Boceanu din Argeș, prins din pură întâmplare de polițiști la Râmnicu Vâlcea

joi, 22 august 2024

În cursul zilei de ieri, 21 august 2024, polițiștii municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în zona foișoarelor de pe marginea lacului Ostroveni, a avut loc un conflict. Conform acestora, un bărbat, de 39 de ani, l-ar fi lovit cu o sticlă în zona capului pe un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost identificat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea și s-a constatat că pe numele acestuia, Tribunalul Argeș a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,constituirea unui grup infracțional organizat” și ,,trafic de persoane”, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 12 ani și 10 luni de închisoare, în regim de detenție, conform jurnalulolteniei.ro

„Din cercetări, cel în cauză era liderul unui grup infracțional organizat din județul Argeș, acesta fiind urmărit la nivel național, cât și internațional. Acesta a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ulterior fiind escortat în vederea încarcerării în Penitenciarul Mioveni, județul Argeș, în vederea executării pedepsei”, au precizat polițiștii vâlceni.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea, a polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și ai Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe