Bătrână mutilată de câini vagabonzi la Olanu, Vâlcea! Raspunsul socant al primarului!

miercuri, 28 august 2024

Bătrână mutilată de câini vagabonzi la Olanu, Vâlcea. Nenorocirea s-a întâmplat astăzi, în plină zi, la orele prânzului, în localitatea Olanu din județul Vâlcea.

Zeci de mușcături are pe corp, pe mâini bătrâna din Olanu.

Femeia a fost sfâșiată de o haită de câini. Aceasta a ajuns la Spitalul Județean Vâlcea cu o ambulanță, în stare de șoc și plină de mușcături pe mâini, picioare și restul corpului. Aceasta a necesitat intervenția medicilor, starea bătrânei fiind stabilă la această oră. Din păcate, bătrâna este singură, neavând rude apropiate.

Am încercat să aflăm și care este poziția autorităților locale. Primarul Gheorghe Anghel a dat un răspuns de-a dreptul șocant: Nu mă interesează, nu am dus eu câinii acolo! Situatia este dramatica in Olanu, având în vedere faptul că localitatea vâlceană este plină de câini vagabonzi. Primarul și Consiliul Local Olanu (consilierii) sunt principalii vinovati pentru acest incident tragic si pentru inmultirea cainilor vagabonzi in comuna!

Mai mult ca sigur, primarul si Consiliul Local Olanu se vor alege cu un dosar penal pentru că nu au luat măsuri pentru prevenirea unui atac canin asupra unei persoane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe