Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători de alimente din România şi lider în ierarhia producătorilor de carne la nivel naţional, inaugurează, la Frânceşti (Vâlcea), cea mai nouă şi modernă facilitate de producţie carne de pasăre din ţara noastră. Proiectul a fost demarat în anul 2022, în urma unei investiţii în valoare de 80 milioane euro, înglobând tehnologii de ultimă generaţie şi reprezentând astfel un reper în industria de profil, atât la nivel local, cât şi regional.
În această perioadă premergătoare demarării producţiei în noua unitate, Carmistin desfăşoară şi cea mai amplă campanie de recrutare în judeţul Vâlcea, venind cu o ofertă de peste 600 noi locuri de muncă pentru posturi precum ingineri în industria alimentară, ingineri calitate, ingineri automatişti, mecanici, electricieni, instalatori, fochişti şi foarte multe posturi de muncitori tranşare-ambalare, igienizare, stivuitorişti, ş.a. Pe lângă salariile motivante, din oferta Carmistin nu lipsesc facilităţi precum formarea şi calificarea la locul de muncă sau asigurarea transportului şi a unei mese calde pe zi - ANUNȚĂ NEWS.RO
Viitorii angajaţi vor face parte din echipa care va opera, practic, cea mai complexă unitate de producţie de carne de pui pe care România o are în domeniu.
Odată cu inaugurarea noului abator de la Frânceşti, Carmistin va deveni un jucător cu o poziţie deosebit de importantă la nivel regional, fiind în măsură să satisfacă cererea venită în principal din pieţele externe.
Proiectul de la Frânceşti este parte din viziunea şi direcţia strategică a Carmistin din ultima perioadă, 2024 marcând un moment-cheie în evoluţia Grupului, pe măsură ce îşi extinde capacităţile de producţie şi îşi urmăreşte angajamentul asumat pentru inovaţie, excelenţă operaţională şi sustenabilitate. Planurile Carmistin pentru următorii 4 ani prevăd alte noi investiţii de amploare, în valoare totală de peste 350 milioane euro în dezvoltarea şi diversificarea portofoliului de produse La Provincia, cu scopul atingerii noului obiectiv strategic anunţat: consolidarea Carmistin, The Food Company.
Carmistin a fost fondată în urmă cu două decenii, având capital sută la sută românesc. Compania a dezvoltat simultan mai multe linii de business, cu obiectivul creării unui lanţ complet integrat în ceea ce înseamnă producţia locală de hrană. Astăzi, Grupul Carmistin cuprinde peste 40 companii active în producţia de carne de pasăre şi ouă, creşterea porcilor, creşterea bovinelor dar şi în producţia de cereale, având peste 4.200 angajaţi. Având numeroase proiecte de dezvoltare aflate în derulare, Carmistin oferă permanent noi şi interesante oportunităţi profesionale, în special în judeţele Vâlcea, Gorj şi Prahova.
Doresc un loc de munca