Adi de la Vâlcea va fi bunic! Artistul a plâns de fericire pe tik tok

joi, 22 august 2024
  • Adi de la Vâlcea a dezvăluit ca va fi bunic
  • Cum a făcut anunțul

Adi de la Vâlcea, îndrăgitul interpret de muzică de petrecere, a anunțat în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare că va deveni bunic pentru prima dată.

Adi de la Vâlcea va fi bunic! Artistul a plâns de fericire pe tik tok

Artistul a împărtășit vestea cu mare emoție, dezvăluind că fiul său urmează să devină tată.

Vizibil emoționat, Adi de la Vâlcea a exprimat cât de mult își dorește să devină bunic și cât de copleșit este de bucurie. Potrivit acestuia, vestea i-a adus lacrimi în ochi, fiind un vis împlinit. Fanii au reacționat imediat, felicitându-l și exprimându-și bucuria pentru el și familia sa - anunță spynews.ro

„Oameni buni, vreau să împărtășesc și eu cu voi bucuria asta! Acum două minute, am aflat că voi fi bunic! Sunt fericit de nu mai pot! Vă dau cuvântul meu! Am lacrimi în ochi! Copiii mei m-au anunțat că o să fiu bunic. De când îmi doream... Asta îmi mai doream eu așa. Sunt fericit rău de tot! Dumnezeu e mare”, a mărturisit Adi de la Vâlcea pe Facebook.

Artistul este un tată mândru

Adi de la Vâlcea este un tată mândru și își iubește foarte mult fiul! Băiatul lui are mare grijă să fie alături de el, iar anul trecut, cu ocazia zilei de naștere, acesta i-a făcut o surpriză și a mers la 12 noaptea în vizită alături de partenera lui de viață.

„Băiatul meu mi-a făcut cel mai frumos cadou de ziua mea, a fost la mine la ora 12 noaptea. Băiatul meu s-a mutat cu soția lui, cu viitoarea lui soție, nora mea și acum sunt singur, suntem doar eu și Cris în casă, ceea ce pentru mine a fost un șoc mult timp. La ora 12 noaptea a intrat pe ușă, în dormitor la mine, băiatul meu. Aceea a fost o surpriză care mi-a mers la inimă”, a declarat Adi de la Vâlcea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Fără doar și poate, îndrăgitul artist așteptă cu nerăbdare momentul în care nora lui va aduce pe lume copilașul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe