Sparle si soparle, 18.07.2024

joi, 18 iulie 2024
  •  La începutul acestui an, Tribunalul Vâlcea a pronunțat următoarea soluție: „Admite cererea formulată de lichidatorul judiciar CASA DE INSOLVENŢĂ GMC SPRL. În temeiul art. 175 al. 2 din Legea nr. 85/2014, dispune închiderea procedurii falimentului debitorului CHEMPRO CHEMICALS SRL. Dispune radierea debitorului din Registrul Comerţului. În temeiul art. 180 din Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, descarcă pe lichidatorul judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi. În temeiul art. 179 din Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, dispune notificarea prezentei sentinţe Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Craiova, Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, pentru efectuarea menţiunilor de închidere a procedurii şi de radiere, precum şi tuturor creditorilor prin publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă”.

 

  • Elevii din Râmnicu Vâlcea, care au obținut 10 la examene, premiați de Primărie. Peste câteva zile, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea va aproba premierea elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Râmnicu Vâlcea care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională, organizat pentru absolvenţii clasei a Vlll-a în anul 2024 şi la examenul de Bacalaureat din sesiunea de vară 2024, după cum urmează: Maria Avram - Colegiul Naţional de Informatică Matei Basarab Evaluare Naţională; Daria Maria Bălan - Colegiul Naţional de Informatică Matei Basarab Bacalaureat. Se va acorda suma de 4.000 lei elevei care a obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională, sesiunea 2024, suma de 6.000 lei elevei care a obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat, dar și suma de 750 lei, pentru achiziţionarea buchetelor de flori ce vor fi oferite elevilor premiaţi şi părinţilor acestora.

 

  • Ușoară redresare financiară la compania VILMAR. Conform situaţiilor financiare comunicate de Ministerul Finanţelor Publice, SC Vilmar SA a realizat în cursul anului trecut o cifră de afaceri de circa 129 milioane de lei, venituri totale de peste 151 milioane de lei și un profit de 11 milioane de lei. SC Vilmar SA avea la 31 decembrie 2023 capitaluri de 70 milioane de lei (din care capital social de 4,8 milioane de lei) și exact 160 de salariaţi. Înfiinţată în 1971, SC Vilmar SA a ajuns la cele mai înalte standarde de excelență după 1991, când a fost cumpărată de Groupe Genoyer, care a modernizat instalațiile de fabricare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe