Sparle si soparle, 04.07.2024

joi, 4 iulie 2024
  • Presedintele PNL – Nicolae Ciucă este din ce in ce mai hotarat sa-l schimbe din functie pe seful de la Valcea, incremenitul in proiect – deputatul Cristian Buican. Informatia este confirmata de mai multi lideri nationali, care nici ei nu-l mai agreeaza pe infumuratul cioban de la Valcea. Generalul Ciucă îl are în vizor de mai multa vreme pe Buican, care l-a confruntat de mai multe ori atunci cand au fost luate decizii importante in partid! Ciucă nu-l va ierta pe Buican pentru ca si-a permis sa se stearga undeva cu decizia nationala referitoare la candidatura presedintilor de filiale la sefia consiliilor judetene. Rezultatul dezastruos de la alegerile locale din iunie este inca un motiv perfect pentru ca Buican sa fie tras, in sfarsit, pe linie moarta!

 

  • Au trecut exact 2.136 de zile de când firma Xavitel a demarat „construirea” noului motel Capela din Râmnicu Vâlcea, dar, din păcate, nu putem da o astfel de știre! Amplasat într-un cadru natural superb și beneficiind de o panoramă excepțională, fostul motel-restaurant Capela din Râmnicu Vâlcea pare lovit, în continuare, de blestem. Proprietarul complexului, firma Xavitel (Octavian Luță), nu a investit nici un leu pentru reconstrucție, chiar dacă au trecut, iată, 6 (șase) ani de la achiziția imobilelor de la controversatul afacerist Nicolae Minea. La începutul lui 2018, Xavitel a cumpărat unul din cele mai tari branduri ale turismului din Râmnicu Vâlcea, cu suma de circa 800.000 euro.

 

  • Singurul anticar din județul Vâlcea aduce povestea Râmnicului în prezent. Potrivit presei locale, Costel Crăciun este singurul anticar din județul Vâlcea, ce si-a propus să aducă în prezent, o parte din frumusețea Râmnicului de altădată, prin fotografii unice, ce redau cu adevărat autenticitatea și frumusețea unor vremuri deosebite, ce făceau din județul nostru, o comoara arhitecturală! Anticarul nostru, își propune sa aducă o nouă perspectivă prin albumul ce va fi gata în scurt timp, prin prezentarea unei paralele între orașul vechi și cel prezent, prin sutele de fotografii ce nu au mai fost scoase pe piață. Orășelul cu parfum de epocă, va fi redat în sute de fotografii cuprinse într-un album, ce cu siguranță va stârni emoții, nostalgii și surprize pentru fiecare dintre noi, în special pentru cei ce au cunoscut orașul acelor vremuri. În două săptămâni albumul va fi gata pentru tiparire, însă este nevoie de contribuția fiecăruia pentru editarea lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe