Consiliul Județean cumpără ochelari tactici pentru polițiștii și jandarmii din Vâlcea

joi, 11 iulie 2024

Consiliul Județean Vâlcea a semnat recent acorduri de colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea și Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Vâlcea pentru achiziționarea unor ochelari tactici de intervenție. Aceste echipamente sunt destinate să îmbunătățească eficiența și siguranța în timpul misiunilor desfășurate de polițiștii și jandarmii din județ.

Valoarea totală a echipamentelor este de 28.700 lei, suma fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean Vâlcea. În total, vor fi achiziționate 38 de perechi de ochelari tactici, dintre care 23 vor fi alocate polițiștilor și 15 jandarmilor.

Această inițiativă reprezintă a doua investiție semnificativă realizată anul acesta în dotarea forțelor de ordine din Vâlcea. Recent, au fost cumpărate trei aparate DrugTest, un binoclu cu termoviziune și un aparat multifuncțional pentru antrenament, toate contribuind la creșterea capacității operative și a nivelului de pregătire al personalului.

Prin achiziția acestor ochelari tactici, autoritățile locale urmăresc să îmbunătățească echiparea și pregătirea forțelor de ordine, asigurând astfel condiții mai bune pentru desfășurarea activităților de intervenție și pentru protejarea comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe