ANGAJĂRI la Romprest. Zece posturi sunt scoase la concurs

luni, 1 iulie 2024

Pentru asigurarea numărului optim de personal, ROMPREST ENERGY SRL a demarat selecția pentru ocuparea următoarelor posturi, în cadrul punctului de lucru situat în județul Vâlcea, comuna Bujoreni, strada Abatorului, nr. 22 (la AGROTRANSPORT):

• 5 posturi Șoferi profesioniști categoria C, cu atestat transport marfă, aviz medical și psihologic valabil. Cerințe necesare postului: experiență 2 ani în funcția de ȘOFER AUTOCAMION/ MAȘINĂ DE MARE TONAJ;

• 5 posturi – muncitori necalificați;

Pentru a aplica pe aceste posturi vă rugăm să trimiteți, până pe data de 30.07.2024, un CV pe adresa de email [email protected] specificând denumirea postului pentru care candidați. Relații suplimentare se pot obține la telefon: 0250.731.734.

ROMPREST ENERGY SRL prelucrează datele cu caracter personal din CV-uri, cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție, respectând temeiul legal în vigoare.

Ne rezervăm dreptul de a selecta și contacta doar candidații potriviți posturilor disponibile. Vor fi luate în considerare CV-urile transmise prin email sau depuse la registratura din strada General Magheru, nr. 30A, etaj 1, până la data menționată în anunț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe