Un bărbat de 54 de ani s-a înecat în piscina cu apă sărată de la strandul din Râmnicu Vâlcea. Era angajat al Primăriei și se afla în timpul programului de muncă

sâmbătă, 29 iunie 2024

La data de 29 iunie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi înecat la un ștrand din municipiul Râmnicu Vâlcea.

De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, care au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 54 de ani, din localitatea Olanu care s-ar fi înecat într-o piscină cu apă sărată.

Medicii ajunși la fața locului au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul de 54 de ani spăla unul dintre bazinele aflate în incinta bazei de agrement, moment în care i s-a făcut rău și a căzut în piscina cu apă sărată.

Martorii care au asistat îngroziți la întreaga scenă au alertat salvatorii. După ce a fost scos din apă, medicii l-au resuscitat zeci de minute, în acesta nu a mai răspuns manevrelor de prim-ajutor.

Victima era angajat al Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe